GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 31

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549K
Sayfa
31/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin ihtiyacı yok meselesinden çok rakibinin kritik bir hamlesini bozmak ve yerine aynı kalitede oyuncu bulamayacağını bilmek de iştir.
-Doğruysa- yapılan biraz da bu. Gider yine göstermelik satış yapar kılıfına uydurur. allahyar ile ozan paketi 8+pay eder miydi? hayır. Oradan
gelen parayı harcadım der geçer.
bu da dogru ama bu kadar hin olurlarsa,yarın cin çarpar bunları.daha önceki çalımların hayrı neyse bu da öyle olur herhal

Arkadaşlar istiyorsunuz ki sırf fb araya girdi veya girecek diye gereğinden fazla para ödeyelim, ceza meza yesek ilk ağlayacak olanlar da sizlersiniz. Fb alabiliyor katakulli ile sen alamıyorsun bitti , deal with it. 15. olduysak İrfan Mhy gelmedi diye olmadık 6 numara alınmadı diye olduk. Elimizden topçu çalan kulüpler de bir hayır görmedi bu hamlelerden şimdilik. Örnek verilen Gedson da zaten İrfan için kulübü taşakşehirin üstüne yapmayalım diye geldi. Yönetim alternatifli çalışmıyor bu yüzden eleştirilerin bu kısmına katılıyorum. Histerik davranmaya lüzum yok , bazı gerçekleri kabullenirseniz sakin kalabilirsiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
reis ben onca çalımdan sonra itidalli yaklaşamıyorum olaylara artık. maliyeti ne olursa olsun senin 3 4 haftadır uğraştığın adamı 1 hafta alıp gitmeleri koyuyor bana bu basiretsizlik yoruyor artık. herif balon olsa umrumda olmaz belki ama ligde iş yapabilecek bir profil.

Yok arkadaş yönetim değişti, o geldi, şu geldi deyip ümitleniyosun ama yine ,yeniden koca bir fiyaskoya dönüşüyor herşey. Bu klüp çok zengin bir işadamına satılmadan düzlüğe çıkma şansı yok paran olmadan hiçbirşeysin bu kadar basit.

Evander'e yönelmiş olmamız zaten joao pedro denen kamilden vazgeçtiğimizi gösterir. 30 yaşındaki futbolcuya 6.5 milyon euro vereceğime 24 yaşındaki futbolcuya 7-8 veririm daha iyi. aksini düşünmek - zaten. kaldı ki evander sağlam topçu. danimarka liginde her 8-10 numara bir topçu sezonda 30a yakın gole direkt katkı sağlayamaz. öyle olsa hepsi sağlar. yönetim avellik yapmayıp aynı paralara çıkabiliyorsak evanderi almalı. sonradan okutabiliriz de.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İrfancan'la kıyaslamak yanlış olur arkadaşlar. İrfan'ı biz o şartlarda kesinlikle alamazdık ve almamalıydık. O yüzden ben şahsen üzülmemiştim, kendi bilir diyip geçmiştim.

Gedson konusu ayrı, yaşı dolayısıyla abartı maliyetler olmadığı takdirde bence almamız gerekirdi. Kötü bir kayıp oldu. Tek başına şampiyon yapmaz tabii Beşiktaş'ı ama zarar ettirmeyecek bir oyuncu.

Pedro da tek başına şampiyon yapmaz herhalde, Hagi değil sonuçta ama ligi ciddi sallayabilecek bir adam. Çok ciddi kayıp olur ve sinir bozar. Benim nazarımda en azından.

fenerin ihtiyacı yok meselesinden çok rakibinin kritik bir hamlesini bozmak ve yerine aynı kalitede oyuncu bulamayacağını bilmek de iştir.
-Doğruysa- yapılan biraz da bu. Gider yine göstermelik satış yapar kılıfına uydurur. allahyar ile ozan paketi 8+pay eder miydi? hayır. Oradan
gelen parayı harcadım der geçer.
Bizi bozmak için 8,5-9 milyon harcayıp, uçuk maaşlar vereceklerse bunlar bi 10 yıl daha şampiyon olamaz.

He oyuncu kötü değil, sadece bu paralar çok fazla o ayrı. Büyük ihtimalle de son transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt