Evren Caglayan
10 Numara!
İnşallah öyledir bizimkilerde tutuşur üç aşağı beş yukarı adamı alır gelirlerDi marzio denen pezo bizle kafa mi yapiyor
işlem hızlanmış olur çok değerli oyuncu türkiye liginde acaip iş yapar giderse çok üzülürüm
İnşallah öyledir bizimkilerde tutuşur üç aşağı beş yukarı adamı alır gelirlerDi marzio denen pezo bizle kafa mi yapiyor
Biz anlaştığımız söylenen şartlarla fenerin anlaştığı söylenen şartlar 4.2 vs 6.5+ bonus.3-4 milyon değil %10 yerine %25 komisyon istedi diye uzadı güya(1m yerine 2.6 istemesi). çözülebilirdi bir şekilde fbye kaptırmak kötü oldu.
Rütbeleri sökülsün.Di marzio tier 5 olsun bu kadar gevşek bir adam olamaz.
Evander geçiş oyununu çok iyi oynayabilecek, iyi de saha görüşü olan birisi. Tam bir 10 numara değil kesinlikle. Modern 8 (8.5) numara profili var. Bizimle adı ilk geçtiği döneme göre de kendisini çok geliştirdi, saha için sorumluluğu eline alan, orta sahanın liderliğini üstelenen, oyunun içinde sürekli aktif kalan birisi artık. Maliyetini bilmiyorum, sadece isminin geçtiğini gördüm.Biz Pedro'yu 10 no olarak kullanacaktık. Evander'i de 10 olarak düşünüyoruz sanırım ben Evander'i o bahsedilen fiyatlara asla gitmem mesela mesela Harit'te 10 no alternatiflerinden biri sanırım. Pedro olmuyorsa Bajrami iyi olurdu mesela biraz farklı tarzlarda olsalarda.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cenk komisyon alamayacağı transferde menajere para ödemez. Burada komisyon paylaşım konusu sorun olmuş olabilirDoğru demiş Cenk Ergün D’avilla dışında bir manajere zırnık koklatmaz söz konusu d’avilla oldumu kulübün anahtarını teslim eder
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fenerin verdiği paradan bize ne ki biz 4.2 ile anlaşmışız ztn 1.6m fazladan menajer istedi diye uzadıBiz anlaştığımız söylenen şartlarla fenerin anlaştığı söylenen şartlar 4.2 vs 6.5+ bonus.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fabrizio di marzio alfredo hepsi girdi burdan döner mi üstat?Pedro'yu menajeri fenere öneriyor fener reddediyor. Mevzu bundan ibaret.
Jesusluk bir adam değil zaten.