GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 38

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
38/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Pedro'yu 10 no olarak kullanacaktık. Evander'i de 10 olarak düşünüyoruz sanırım ben Evander'i o bahsedilen fiyatlara asla gitmem mesela mesela Harit'te 10 no alternatiflerinden biri sanırım. Pedro olmuyorsa Bajrami iyi olurdu mesela biraz farklı tarzlarda olsalarda.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander geçiş oyununu çok iyi oynayabilecek, iyi de saha görüşü olan birisi. Tam bir 10 numara değil kesinlikle. Modern 8 (8.5) numara profili var. Bizimle adı ilk geçtiği döneme göre de kendisini çok geliştirdi, saha için sorumluluğu eline alan, orta sahanın liderliğini üstelenen, oyunun içinde sürekli aktif kalan birisi artık. Maliyetini bilmiyorum, sadece isminin geçtiğini gördüm.

Pedro'yu biz Okan hocanın söylemlerinden de yola çıkarak çift forvetin tamamlayıcısı, gezgini olarak kullanacaktık. Pedro bitiriciliği yüksek, ayakları kaliteli ve kalenin yerini bilen birisi, istenilen profil buydu. Ne Evander ne Nedim ne de Harit bu profilde futbolcular değil. Ama aralarında forvete yakın oynatılıp, o bölgeyi karıştırabilecek isim belki Nedim Bajrami olabilir ama o bile Pedro'ya çok uzak bir profil. Eğer Okan Buruk çift forvet oynatmak istiyor, forvet arkası arıyorsak takip ettiğim kadarıyla Talisca ve Pedro dışında basında o profilde kimseyle adımız geçmedi. Umarım Okan hocanın kafasındaki oyuna uygun nokta atış isimler getirilir.

1657711343688.webp

Joao Pedro'nun bizim takıma gelmesi iyi olurdu ama Fener'in bence hiç ihtiyacı yoktu. Lincoln, Arda, King, İrfan Can, Pelkas falan varken hala o mevkiye oyuncu düşünmeleri bence tamamen transfer oburluğu niteliğinde. Yani Fenerbahçe eğer bu maliyetlerde bu oyuncuyu alırsa çokta üzülmem açıkçası kadroyu anlamsız şekilde şişirmiş olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt