GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 39

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,1K
Sayfa
39/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer işini aşırı uzatıyoruz yav bizim kadar sakız eden yoktur. Eğer oyuncu bir reaksiyon göstermez ise kesinlikle bitiremiyoruz transferleri. Gelen her yönetim beceriksiz bu konuda. Tek tek isim saymama gerek yok. En son Abdülkerim ve Kazımcan buna örnek. Bunlar bizi seçmese elimizden kaçırırdık.

Galatasaray'ın son 3-4 senedir tak diye aldığı oyuncu yok. Oyuncu bize gelmek için yırtınısa güç bela alıyoruz. Para yok filanla alakası yok aşırı sakız ediyoruz süreci. Abdülkerim Bardakçı'da elden kaçmıştı son anda Ali Koç'un bok yemesi ile bize geldi.
Transfere ya inşaatçı ya da otobüsçü bakıyor çünkü. Yerli ve bizim oğlan fetişizmi yedi bizi. Oyuncu satamama sebebi de aynı. Şu an teknik direktörün dahil kimin ne kadar bağlantısı olabilir allasen.Hadi az biraz Cenk Ergün'ün olsun. Marcao'yu bile sata sata Ozan Kabak ile aynı fiyata satabildiler.
Sorun şu liyakata sabır edemiyoruz. Bu halde elinde böyle popülizm balonları kalıyor.

ihtimaller üzerinde konuşuyoruz belki de menajer sıkmasıdır. Fakat doğru çıkarsa kimse garipsemez. Harcadığı paranın çoğunun mantığı yok zaten. İrfan'a da ihtiyacı yoktu o bölge doluydu ama 11 milyonu bağladı başakşehir'e. 8-10 oynayan adamı sağ kanada attılar.
En çokta Arda Güler'e üzülürüm gerçekten saçma işler peşindeler oysa ihtiyaçları olan oyuncu ciddi iyi bir forvet Belotti- Sörloth gibi Arda'yı iyi değerlendirmeler sene sonu çok ciddi paralar kazanabilirler ama.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Pedro'yu hiç izlemedim videoları da beni etkilemedi ismi umrumda değil ama yarattığı tahribat ve oluşturduğu intiba çok kötü açıkçası gerçekten masadan kalkamayan yönetim gelmesin artık şu takımın başına ya teklifi ilettin üç gün oldu beş gün oldu anlasamadin geç yenisine abi nedir bu her transferde yılan hikayesi sanki çok matah bir oyuncu bana Sneijder bekliyoruz mübarek

Bu arada Pedro'yu hiç izlemedim videoları da beni etkilemedi ismi umrumda değil ama yarattığı tahribat ve oluşturduğu intiba çok kötü açıkçası gerçekten masadan kalkamayan yönetim gelmesin artık şu takımın başına ya teklifi ilettin üç gün oldu beş gün oldu anlasamadin geç yenisine abi nedir bu her transferde yılan hikayesi sanki çok matah bir oyuncu bana Sneijder bekliyoruz mübarek
Renkdaş sende hiçbir oyuncuyu begenmiyon ya. Bu sene iyi transfer yaptı dediğin biri var mi

bu menajer neymiş yav öyle tüm italyayı seferber ediyor fabrizio ve marzio ya haber servis ettiriyor, bizden 2.6 gibi dünya yıldızı getirircesine komisyon talep ediyor.

vay be!
2.6 milyon euroya abd başkanı olacak o moruğu bile devreye sokarsın güzel kardeşim az para mı yav. Kulüpler anlaşmış oyuncu istiyor olay senin paşa gönlünü iknaya kalmış ve avukatlık ücretim bu diyorsun. Olay az buçuk panik ile en kötü 1.8 civarında buluşmaya bakıyor.
Ne için, yarım saate hazır şablondan bir sözleşme doldurup yazıcıdan bastırman için.

yav pedro fb ye gitmese bile bize de gelmicek o sığır menajer sırf bize ibnelik olsun diye böyle sokumsonik haberler çıkartıyo taraftarın zayıf karnını biliyo tabi

fakat bizimkiler o dangalağa kuruş vermez bu saatten sonra transfer de yyatar umut için de aynı durum geçerli eğer çok gelmek istiyolarsa menajerlerini değiştirirler

2.6 milyon euroya abd başkanı olacak o moruğu bile devreye sokarsın güzel kardeşim az para mı yav. Kulüpler anlaşmış oyuncu istiyor olay senin paşa gönlünü iknaya kalmış ve avukatlık ücretim bu diyorsun. Olay az buçuk panik ile en kötü 1.8 civarında buluşmaya bakıyor.
Ne için, yarım saate hazır şablondan bir sözleşme doldurup yazıcıdan bastırman için.
reis biz ztn 1m vermeyi kabul etmişiz benim anladığım o. menajer 1.6m daha istiyor. 1.6m için bu kadar dalavere yapılır mı göreceğiz.

bu konuda da benim tilt olduğum nokta - futbolcu menajerine hiç mi ayar vermez. Genelde de hep aileden olurlar ya neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt