GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 51

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
51/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evanderin de o paralara gelmesine karşıyım. Geçsinler bu işi 3 sene önce burada kendimizi yırttık o gün 5e alacağın oyuncuya bugün 10 milyon vermek nereden tutarsan tut kerizlik. Ayrıca o dönem belhandayı bir temiz okutup alacaktık ama yoook.

Kulübün bir aklı yok maalesef. 2 senede bir seçimle gönüllülük esaslı bir yönetim şekliyle büyük kulüp yönetilmez. Gelen ya 5 sene kalacak göte soktuğunu da ödeyecek gerekiyorsa hayatını idame edecek gelir de alsın sorun değil ama zarar ettirmeyip ileri taşımalı.
2 senede bir seçim olsun her gelen 20 adam alsın bir öncekinin aldıklarını komik fiyatlara gönderip aha benim takımım desin 2 sene sonra da yav olmadı kusura bakmayın 100 milyon dolar cash edebilecek arsayı hiç ettik kulübü ekstra 500 milyon lira zarara soktuk ama olsun bu borçları benden sonra gelen TL'ye çevirecek nasıl olsa kusura bakmayın diye ceketini alıp gidecek.
3 sene sonra selam ben geldim diyip cüzdan sallasın.

Güzel dünya mükemmel düzen.

Taraftar da ömrünü yesin.

Kimdir Joao Pedro? Oynadığı en büyük kulüp Cagliari olan Brezilya Milli Takımı'nda şans bulamayınca İtalya'ya yanlamış çakma Mehmet Aurelio.
Brezilya milli takımında şans bulamayınca mı ? kim şans buluyorki haketsen bile menajerin adama değilse alınmıyorsun zaten
ayrıca joa pedro tam bizim lige uygun profil önde pres yapar gol atar asist yapar beyniyle futbol oynayan oyuncu gelsin tutmazsa
kimseyede tek kelime laf etmem şanssızlık der geçerim

Kimdir Joao Pedro? Oynadığı en büyük kulüp Cagliari olan Brezilya Milli Takımı'nda şans bulamayınca İtalya'ya yanlamış çakma Mehmet Aurelio.
1657715750087.webp

Bizim en büyük sorunumuz iletişimsizlik ve daha önce transfer tecrübesi olmayan Erden Timura futbol şübesini teslim etmemiz bence
Bir adamın omzuna neden bu kadar yük verildi anlayamadım gerçekten. Basketbol şubesi onda, gayrimenkul işleri onda, adayla muhtemelen o ilgilenecek, futbolda var, kendisinin altyapı talebi de olmuştu. Çıkın kulübü Erden Timur'un üstüne yaptık kalan herkes etkisiz eleman deyin

Brezilya milli takımında şans bulamayınca mı ? kim şans buluyorki haketsen bile menajerin adama değilse alınmıyorsun zaten
ayrıca joa pedro tam bizim lige uygun profil önde pres yapar gol atar asist yapar beyniyle futbol oynayan oyuncu gelsin tutmazsa
kimseyede tek kelime laf etmem şanssızlık der geçerim

İyi de nedir bu bulunmaz hint kumaşı muamelesi? Böyle futbolcuları eskiden Fenerbahçe alırdı, şimdi biz peşinden koşuyoruz. Hayır genç yetenek desem o da değil adam gelmiş 30 yaşında. Sergio için bile 4 seneyi çok bulan var ki Sergio'nun kariyeri Joao Pedro'yu bine katlar vaziyette.

Kötü bir oyuncu değil 2. Forvet olarak gezer top dağıtır gol atar asist yapar bizim için biçilmiş kaftan. Çünkü geçen sezon çoğu maçta kilidi açamadığımız hep geriye düştük geriye düştükçe takımda dengeler yerle bir oldu. Zaten mühendisliği hatalı bir kadroydu özellikle orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt