GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 66

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,6K
Sayfa
66/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehdi-geldi-mi_1889979.webp

Pedro için 4.2 deniyordu komisyonda 2.6 deniyordu komisyonu ödemeyi kabul ettiğimiz için 6.8 ödeniyor diyor olabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemişim golünü ya bu sene bizden cacık olmaz zaten sidik yarışına gerek yok 30 yaşındaki siradan bir oyuncu için başka bir şey denememiz her türlü karimiza satsan satılmaz atsan atılmaz iki yıla iki kez şampiyon olmalıyız ancak o da zor bu iskeletle gelmiş olsa bile
gueye ve pedro gelirse bu sene sampıyon biziz renktas

O paralar falan yalandır hiç inanmıyorum da oldu ki 6/7falan verdik direk istifa sebebi kimse kusura bakmasın. Dünyadaki tek skorer yardımcı forvet pedro değil.

Öbür piyasalarida biraz takip ediyorum. Neden bizde bu transferler bir kizin etrafinda dönme tarzi oluyor. Sonra kizi kapan öbürüne "nasil koydum" hareketi cekiyor. Bayern Dortmundta. Barca Realde falan böyle ilkel seyler yok.
Taa "oyuncu kacirma" zamanlarina daynanan birsey zannedersem.
fb umrumda degil gercekten ama simdi bunlar menejere demmekki 2,6 veya buna yakin bir komisyonu veriyorki aliyorlar. Adam bize gelecekti yoksa anladigim kadariyla.

cent ergün pedronun olmuycağını açıklayacaktır
Mal ettiler, çıldırttılar milleti... yahu sen antrenman izleyip napacan. Git ingiltereye, fransaya, italyaya fırsat transferlerini bari kovala. Kampta ye pilav üstü döneri. Akşam yap üfürük açıklamayı. Sonra da ben sportif direktörüm de hemi. Millet Monchi ye kızıyor "bize zarar veriyor" diye ama adam işini yapıyor. Allah aşkına sen de bir şeyler yap da başka kulüp taraftarları da "oyuncumuzu çaldı" diye sana kızsın, biz de gururlanalım olmaz mı yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt