Dybala ne alaka yahu. ManU, PSG falan kapısında yatıyordu. ManU'yu beğenmedi diye haberler çıktı daha birkaç gün önce
Yani istediği maaşı, imza parasını versek bile kariyer planlamasında haritada Türkiye'nin yakınlarına parmağı bile gelmemiştir.
defolsun gitsinlerSevilla’nin Nelsson’a ilgisi var.
![]()
Fichajes Sevilla FC: El interés del Sevilla FC en Victor Nelsson
El Sevilla FC se mueve en el mercado de fichajes y se interesa por el central danés del Galatasaray Victor Nelssonwww.lacolinadenervion.com
Az geldi daha fazla bekliyordum.
Evet sen de "Profesör #10"sunCihan sen süper bir moderatörsün
brüt 15 ediyor avrupada az para değilAz geldi daha fazla bekliyordum.
@Sami KarakoçHarbiden juvede kaç alıyordu 10 dan aşağı değildir herhalde .![]()
Şevki kardeş benim Pedro’yu istediğim ile ilgili bir tane mesajım varmı bak bakiyim.Pedro küreğe yan basınca millet yunusları hamzaları ali turapları merak etmeye başladı
Yav dikkat edin de onları da elimizden uçurmasınlar bari
Bu yönetim olduğu sürece biz daha çook pedrolar getirir maradona eder sonra kaptırırız
Şimdi oldu artık vazgeçebilirimbrüt 15 ediyor avrupada az para değil
hiç ciddi bir talibi çıkmadı imza parası ve maaş beklentisi çok yüksek muhtemelen.@Sami Karakoç
13.5m€ brüt - 7.3m€ net kazancı varmış son senesinde. Bu sözleşmeleri bulamaz muhtemelen kariyerinin mevcut durumuyla ama çılgın bir imza parası beklentisi var ve kulüp beğenmiyor, ManU'ya imza aşamasına geldiği söyleniyordu
2021-2022 Juventus FC Salaries and Contracts
Capology | Football Salaries & Financeswww.capology.com
Değil Dursun sülalesi gelse olmazzzzzzzzzzzz
Şevki kardeş benim Pedro’yu istediğim ile ilgili bir tane mesajım varmı bak bakiyim.