GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 76

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,7K
Sayfa
76/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herif de 6.8 teklif ettiğimizi yazmış

*sky italya >>> '' * 6 +bonuslarla *fbye yakinmis cumartesi taraflar anlasma icin bulusacaklarmis'' . < haberini girmis - farkli bir italyan kaynakta bu minvalde okudum az once.

onceki baslikta *son yazdigim *mesaja geliyor *durum. neyse.

bu arada sevgili sami , gunun ozeti nedir ? yeni bir isim cikti mi ?
evander mesajlari gordum, bu transfer doneminde iki adet mesaj eklemis idim kendisine dair. / biri nacizane gozlem, digeri , karsilastirma bazli bir yorumdu.

*sky italya >>> '' * 6 +bonuslarla *fbye yakinmis cumartesi taraflar anlasma icin bulusacaklarmis'' . < haberini girmis - farkli bir italyan kaynakta bu minvalde okudum az once.

onceki baslikta *son yazdigim *mesaja geliyor *durum. neyse.

bu arada sevgili sami , gunun ozeti nedir ? yeni bir isim cikti mi ?
evander mesajlari gordum, bu transfer doneminde iki adet mesaj eklemis idim kendisine dair. / biri nacizane gozlem, digeri , karsilastirma bazli bir yorumdu.
hocam o haberi güncelleyip bizim teklif arttırdığımı söylediler sonrasında birşey çıkmadı beklemedeyiz.
başka bir isim de zikredilmedi bbugun

- Transferde fiyatlar insin diye acele etmiyoruz. OK.
- Biz beklerken rakip araya girip alıyor, biz kulübün geleceğini riske etmemek için o fiyatlara çıkmıyoruz. Bu da OK.

Ama bu acılı bekleyişin sonucu 3'tür son gün gelen Etebo'lar, Assuncao'lar, Pulgar'lar oluyor. Oradaki açık bir türlü kapanmıyor. Esas isyan buna bence.

Nelsson'un sanırım 4 senelik sözleşmesi var yani tok satıcı olabiliriz bu transferde. Ayrıca defanstaki uyumu da korumak için Nelsson gibi takımla adaptasyonu sağlamış bir ismi tutmak gerekiyor helede Marcao gittikten sonra. Nelsson için direkt bonussuz 15 Milyon € gibi bir teklif yapmadıkları sürece göndermemeliyiz.
çıkış bedelini verip alabilirler

Off cok sert

+ sen git inşaatta mala vur
Dursun'un kardesi ile Cenk bu isin bir kanadi, Erden diger kanadi ve iki grup arasinda cekisme var gibime geliyor. Erden harcanan para konusunda cenk ve dursunun kardesine gore daha sert. Dursun zaten harcadigini faiziyle aldigindan, Cenk'in bonkor bonservislerine! Ses cikarmiyor. Erden ayrica, pazarliklara giderek, Cenk'in gorev tanimina da mudahale etmis oldu. Bence iyu de yapti. Katakulli ye karsi bir kontrol noktasi olusturdu

*Icardi galiba ciddi ciddi *Monza'ya gidiyor

sevgili @Sami Karakoç ile *monza ozelinde gecenlerde diger baslikta yorumlasirken, bu konuya deginmis idim nacizane.
*icardi'yi bayagidir istiyorlardi benim bildigim, bizzat baskanlari ilgileniyordu, *esine is bile ayarladilar tv programi. *oyuncuyu karakter olarak sevmem, fakat italya ligi nin bug turu tipolojilerinden. cok is yapar monza da.

- Transferde fiyatlar insin diye acele etmiyoruz. OK.
- Biz beklerken rakip araya girip alıyor, biz kulübün geleceğini riske etmemek için o fiyatlara çıkmıyoruz. Bu da OK.

Ama bu acılı bekleyişin sonucu 3'tür son gün gelen Etebo'lar, Assuncao'lar, Pulgar'lar oluyor. Oradaki açık bir türlü kapanmıyor. Esas isyan buna bence.
Bizim sorunumuz görüşme, ciddi ilgi olmasa bile basına 4-5 tane net alternatif isim sunmayışımız. Bunu yapmış olsak böyle durumlarda da fiyat falan yükseltemez kimse, fiyat yükseltirse gideceğin, çalacağın bir kapı olduğunu bilir, menajerlerin saçma sapan medya üzerinden algı yaratmasının da önüne geçilmiş olur. İletişimde çok sıkıntılıyız yıllardır maalesef

sevgili @Sami Karakoç ile *monza ozelinde gecenlerde diger baslikta yorumlasirken, bu konuya deginmis idim nacizane.
*icardi'yi bayagidir istiyorlardi benim bildigim, bizzat baskanlari ilgileniyordu, *esine is bile ayarladilar tv programi. *oyuncuyu karakter olarak sevmem, fakat italya ligi nin bug turu tipolojilerinden. cok is yapar monza da.
Katılıyorum. Inter zamanı izlemesi de keyifliydi Icardi'nin. Yolu ne zaman buralara düşecek onu merak ediyorum ben 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt