GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 97

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
97/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Murat boşver kardeşim bunları. Allah annene şifa versin inşallah tez zamanda. Gerisi yalan dolan.

HY: "Şunu net olarak söyleyeyim, hiç endişelenmeyin. Bu transferleri yapacağız diyorlar."
sakin olun transfer yapacağız

Moj3.gif

Seferovicin neye göre tutacağını öngörüyorsunuz ben merak ettim şahsen, 30 yaşında büyük takım görmemiş bir forveti 1.adam olarak almak anormal bir risk bence. 2 maç gol atamayınca homurdanmalar küfürler başlayacak adama, bunu kaldırabilecek mi pek sanmıyorum. Oyunculuğunu bilmiyorum çok az izledim.

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Hocam Allah sağlık sıhhat versin. Annene acil şifalar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt