Tolga Kara
Tecrübeli Üye
yeni falcaomuz ho
Murat boşver kardeşim bunları. Allah annene şifa versin inşallah tez zamanda. Gerisi yalan dolan.Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.
Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
sakin olun transfer yapacağızHY: "Şunu net olarak söyleyeyim, hiç endişelenmeyin. Bu transferleri yapacağız diyorlar."
Evander'dir herhalde.Lan ikinci oyuncu kim?
Sakat olmayanlarida gorduk Mari gomeze aboubakara sakat dediler Dembabada platin vardi gecin bunlari sakatmis klupte salak sakat sakat aliyor seferovic mis gibi forvet topu getirebilirsen minumum 20 atarSakaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttt
Spor gecesi üstad.Kim nerede konuşuyor usta? Kafamız güzel izleyemiyoruz bir şey.
Adamın 2 senedir sakat olmadığı gün yok..Yunus ve Kerem baya gol attırır seferovice,yeter ki sakatlanmasın.
gerçek transfer baronu
Dogru duzgun bir takimda 20 yi sezon basi yazarim tam bir santrafor duracagi yeri bilir on direk arka direk kendini unutturur ben hep burak yilmazin teknik hali diye bakarim tabi biraz daha yavasiSeferoviçin bitiriciliği nasıl bugün mohammed sinir etti
Hocam Allah sağlık sıhhat versin. Annene acil şifalar diliyorum.Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.
Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Euro 2021de çok iyiydi,o formundan çok uzaklaşmamışsa ve tabi sakatlık yaşamazsa bjk-abu katkısı alırızSeferoviçin bitiriciliği nasıl bugün mohammed sinir etti
topcunun son görselini atın bakalım ben anlarım sakat mı degil mi