bu kimdir ?
Kiralık değil mi zaten. Sorunlu çıkarsa gönderilir
Ne güldürdün be renkdas aksam aksam

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.
Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Adam 5 yil benfica da oynamis realde mi oynayacaktiSeferovicin neye göre tutacağını öngörüyorsunuz ben merak ettim şahsen, 30 yaşında büyük takım görmemiş bir forveti 1.adam olarak almak anormal bir risk bence. 2 maç gol atamayınca homurdanmalar küfürler başlayacak adama, bunu kaldırabilecek mi pek sanmıyorum. Oyunculuğunu bilmiyorum çok az izledim.
Her iyi oyuncu buyuk takimmi goruyor hayir pedroda gormedi alexte gormemisti sanki premier ligteyizSeferovicin neye göre tutacağını öngörüyorsunuz ben merak ettim şahsen, 30 yaşında büyük takım görmemiş bir forveti 1.adam olarak almak anormal bir risk bence. 2 maç gol atamayınca homurdanmalar küfürler başlayacak adama, bunu kaldırabilecek mi pek sanmıyorum. Oyunculuğunu bilmiyorum çok az izledim.
Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Ne yapmışta 16 veriyorlar adama ya. Süper lig performansına kimse vermez o paraları. Hülle olur anca.Kim Min 16-17'ye gidiyormuş. Şimdi "Marcao'dan zaten en fazla 12-13 kazanabilirdin" diyen spor medyası Kim'in bu satışına ne diyecek acaba? Gerçi Kim'in Marcao'dan 4-5 milyon euro daha fazla edecek kadar daha iyi olduğunu da söyler bunlar. İnanılmaz gerçekten.
Reyis çok geçmiş olsunUlan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yahu adam zaten kendisi menajer bildiğin. Bir kurumsal futbol kulübünün, sportif direktörünün menajer olması kadar etik dışı birşey olabilir miCenk Ergün denilen adam muhtemelen menajerlerle ortak hareket Edip cebe para atan birisi bu adama mecbur muyuz arkadaş ne çevresi var ki bu Arif’in Avrupa’da gidiyor kulüplerle bizim adımıza konuşma yapıyor arkasından Galatasaray ismini kaldırdığınız zaman tek başına gidip herhangi bir Avrupa kulübü ile görüşebilir mi bu herif kapıdan bile almazlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi