GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 98

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
98/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.

Annene acil şifalar diliyorum.

Seferovicin neye göre tutacağını öngörüyorsunuz ben merak ettim şahsen, 30 yaşında büyük takım görmemiş bir forveti 1.adam olarak almak anormal bir risk bence. 2 maç gol atamayınca homurdanmalar küfürler başlayacak adama, bunu kaldırabilecek mi pek sanmıyorum. Oyunculuğunu bilmiyorum çok az izledim.
Adam 5 yil benfica da oynamis realde mi oynayacakti

Adsız.webp

Seferovicin neye göre tutacağını öngörüyorsunuz ben merak ettim şahsen, 30 yaşında büyük takım görmemiş bir forveti 1.adam olarak almak anormal bir risk bence. 2 maç gol atamayınca homurdanmalar küfürler başlayacak adama, bunu kaldırabilecek mi pek sanmıyorum. Oyunculuğunu bilmiyorum çok az izledim.
Her iyi oyuncu buyuk takimmi goruyor hayir pedroda gormedi alexte gormemisti sanki premier ligteyiz

Ikinci ligten gelen vedat muric ve Jahovic turkiyede is yapti gekas denen adam ligin icinden gecti seferovic iyi forvet sezon basi iyi idmanla adami hazirlarsan sov yapar tek vurus adami

Cenk Ergün denilen adam muhtemelen menajerlerle ortak hareket Edip cebe para atan birisi bu adama mecbur muyuz arkadaş ne çevresi var ki bu Arif’in Avrupa’da gidiyor kulüplerle bizim adımıza konuşma yapıyor arkasından Galatasaray ismini kaldırdığınız zaman tek başına gidip herhangi bir Avrupa kulübü ile görüşebilir mi bu herif kapıdan bile almazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.

GscimbomMobile

Kim Min 16-17'ye gidiyormuş. Şimdi "Marcao'dan zaten en fazla 12-13 kazanabilirdin" diyen spor medyası Kim'in bu satışına ne diyecek acaba? Gerçi Kim'in Marcao'dan 4-5 milyon euro daha fazla edecek kadar daha iyi olduğunu da söyler bunlar. İnanılmaz gerçekten.
Ne yapmışta 16 veriyorlar adama ya. Süper lig performansına kimse vermez o paraları. Hülle olur anca.

Reyis çok geçmiş olsun 🙏

Cenk Ergün denilen adam muhtemelen menajerlerle ortak hareket Edip cebe para atan birisi bu adama mecbur muyuz arkadaş ne çevresi var ki bu Arif’in Avrupa’da gidiyor kulüplerle bizim adımıza konuşma yapıyor arkasından Galatasaray ismini kaldırdığınız zaman tek başına gidip herhangi bir Avrupa kulübü ile görüşebilir mi bu herif kapıdan bile almazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu adam zaten kendisi menajer bildiğin. Bir kurumsal futbol kulübünün, sportif direktörünün menajer olması kadar etik dışı birşey olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt