GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 100

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
100/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur Joao Pedroyu şaka maka elinden kaçırmış. 4.2 ye anlaşmış 2.2ye oyuncuyla da anlaşmış. Menajer de 500bin euroya düşmüş e bitir o transferi artık be kardeşim daha ne bekliyorsun?? Zaten menajerlik komisyonu yüzde 10 standart 400 k euro

Şimdi 6.5 e transfer edebilir GS isterse diyorlar ki acayip bi skandal aslında bu ama Halukla Gökhan üstüne gitmiyor olayın. Şu olayın üstüne gidilmesi gerekirken ortada tamamen pasifize edilmiş Cenk Ergüne yürüdüler.

1 yıl yatıp 1 yıl döşemiş. hesaba göre bu yıl coşması gerekiyor.
Screenshot_2.webp

Pedro işi bir an önce çözülmeli olmuyorsa zaman kaybetmeden Talisca veya o kalitede bir oyuncuyu bir an önce kadromuza katmalıyız.

Yangın tayfa 10 güne alev alacak gibi duruyor

Adam akıllı adamlar alıp bu camiayı başarıya götürecekseniz o koltuklarda oturun. Yoksa hemen defolup gidin, bıktı artık taraftar sizin sürekli iç çekişmelerinizden, herşey bu kulüp için mi herşey menfaatiniz için mi?

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
acil şifalar dilerim üstat

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Acil şifa ve sabır diliyorum

12 değil 15 milyon Euro. +2'de şampiyonlar ligine katıldıkları an ödenecek. Amma inanıyorsunuz dedikodulara.
Şu ana kadar ne kadar dedikodu varsa hep dedikodular haklı çıktı. Galatasaraylı yöneticiler hep haksız olandı. Ben vallahi gazetecilere artık daha fazla inanıyorum. İçeriden öyle bir bilgi akışı var ki Erden Timur'dan daha fazla şey biliyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt