GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 101

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
101/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halukla Gökhan cidden büyük algıcılar

Sabah Pedro fb olayı patlak veriyor, Galatasaray'ın oyuncuyu elinden kaçırdığı açık oluyor

Twitter'da herkes Cenk Ergünü linç etmeye başlıyor, bedava Avrupa'yı gezdi, bedava tatil yapıyor, istifa etti, istifa edecek, transferleri bitiremiyor diye

Herkes açıklama istiyor kulüpten, Cenk Ergün de çıkıp açıklama yapıyor transfer görüşmelerini ben yapmıyorum, bana başka bir görev verildi takımlayım diye

Sonra gece olunca Halukla Gökhan Pedronun maliyeti 4.2yken 6.5 e çıktığına kısaca değinip fb olayını doğruluyorlar ama Erden Timur'a tek kelime bile etmeden transferlerle ilgilenmeyen Cenk Ergünü linçliyorlar???

yazık gercekten.kötü haber vermeyi sevmem ama okan buruk yolcu olacak bikaç aya bence ailevi nedenler vs cocugunun durumu ne bilmiyoruz.sözünü de gecirtecek birine benzemiyo yönetime

Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Yaradan sabır versin üstad... Geçmiş olsun.

Halukla Gökhan cidden büyük algıcılar

Sabah Pedro fb olayı patlak veriyor, Galatasaray'ın oyuncuyu elinden kaçırdığı açık oluyor

Twitter'da herkes Cenk Ergünü linç etmeye başlıyor, bedava Avrupa'yı gezdi, bedava tatil yapıyor, istifa etti, istifa edecek, transferleri bitiremiyor diye

Herkes açıklama istiyor kulüpten, Cenk Ergün de çıkıp açıklama yapıyor transfer görüşmelerini ben yapmıyorum, bana başka bir görev verildi takımlayım diye

Sonra gece olunca Halukla Gökhan Pedronun maliyeti 4.2yken 6.5 e çıktığına kısaca değinip fb olayını doğruluyorlar ama Erden Timur'a tek kelime bile etmeden transferlerle ilgilenmeyen Cenk Ergünü linçliyorlar???
bencede cenk ergune gereksiz yuklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt