Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Mesut karıştırır takımıBaşak çok yaşlı takım oldu o yüzden beğenmiyorum, ortasaha merkezde sıkıntı yaşayacaklar gibi hissediyorum

Mesut karıştırır takımıBaşak çok yaşlı takım oldu o yüzden beğenmiyorum, ortasaha merkezde sıkıntı yaşayacaklar gibi hissediyorum

Mesitla emre nasıl anlaşacak acabaMesut karıştırır takımı![]()
savic hayırlı olsun os harika olduSeferovic de uefada bize gol atmisti bize tiklayanlari ekibimize dahil ediyoruz sanirim
Gece çok düşük ihtimal baskın yayın olabilir dedi G.Dinç. Büyük ihtimalle bizden bekledikleri ama henüz netleşmeyen bir transfer var. Küçük ihtimal Bjk son dakika ya da bizden bir istifa vs.bu iki kel baskın yayın mı yapacak?baska bi transfer daha mı acıklayacaklar?
17 yaşındaki çocuktan hemen bu sene beklentiyi fazla tutmamak lazım zaten. Arada biraz süre verilir belki...maç kondisyonu yok muhtemelen geri dönemedi 20 30dkdan sonra
yunus ulkenin en iyisi,maşallahserefovic sakatlanmazsa iş yapar muhakkak ama böyle riskli transferden bıktık artık. gerçi şu da var Mohamed form tutarsa şerefe gerek kalmaz
forvetten ziyade kerem/yunustan farklı oyun stili olan kanat oyuncu alınması lazm
savic hayırlı olsun os harika oldu
piccoli cuma günü istanbula geliyormuş.
Ukarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
piccoli cuma günü istanbula geliyormuş.