Sadri Baykam
Büyük Kaptan
İyi değildi gol attı sadece fiziken diriydiİlk geldiğinde gayet iyiydi, hepimiz gördük.
Gol atamayınca oyuna katkısıda olmadığı için düşüşü çok keskin oldu
İyi değildi gol attı sadece fiziken diriydiİlk geldiğinde gayet iyiydi, hepimiz gördük.
Belki de bize iyi gözğktü o gazla. Nereye koşu atacağını bilmiyor dahaİlk geldiğinde gayet iyiydi, hepimiz gördük.
Kucağa aldılar bizi.
yunus tek basına 3 pozisyon üretti.kerem kötüydü.bitanede hamza top kapıp yunusa pasladı.onun da şutu zayıftı.yani çeşitlilik şart ,haklısın.Forvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim
Top forvete gelmeyince çok fazla bi halta yaramıyor forvet
Önce bol bol şans üreten takım kuralım
Ben açıkçası Keremi oldum olası sevemedim. Özellikle Marcao olayında Marcaoya sus işareti yaptığı gün yeteneği kısıtlı Ardamız hayırlı olsun demiştim. Marcao olayı sonrasında da hal ve tavırları beğenmemiştim, ancak birkaç ay sonrasında düzelir gibi oldu. Uefa, harry Potter vs gibi etmenler sonucu bu sezon başı ben oldum en değerli benim havasında, birşey olur ve yedeğe düşerse Muhammed Aliye kaybeden George Foreman gibi futbol hayatı kayar gibi. Fazla hırs, bencillik insanı nerelere sürükler maazallahHiçbir frikiği çocuğa bırakmadı sivrilmesin diye
Akıl hocasıda keitalara lincolnlere bunları deniyodu
Ft döneminde yaratıyorduk atamıyordukForvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim
Forvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim
GD: "Cenk Ergun'un bu açıklaması Erden Timur'a yapılan bir operasyon. Bu operasyonun başında Dursun Özbek ve Mehmet Özbek var. "
aytac,ömer,berkan,cicaldau,taylan,oğulcan,gomis,diagne,boey,omardan kurtulmak şart.emre kılınc ve morutan yine de kalabilirTakım çok kötü gerçekten . Nereyi alsan elinde kaliyor . Yönetim nasıl kalkacak bunun altından merak ediyorum .
6Forvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim