GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 109

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
109/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus hamzaya yakın oynamalı sonraki maç.hamza çok dripling yaptıgı ve cezasahasına girmeyi sevdiği için enfes şeyler cıkar bu ikiliden.forvette de eren aydın oynamalı artık

Forvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim

Top forvete gelmeyince çok fazla bi halta yaramıyor forvet

Önce bol bol şans üreten takım kuralım
yunus tek basına 3 pozisyon üretti.kerem kötüydü.bitanede hamza top kapıp yunusa pasladı.onun da şutu zayıftı.yani çeşitlilik şart ,haklısın.

Hiçbir frikiği çocuğa bırakmadı sivrilmesin diye

Akıl hocasıda keitalara lincolnlere bunları deniyodu
Ben açıkçası Keremi oldum olası sevemedim. Özellikle Marcao olayında Marcaoya sus işareti yaptığı gün yeteneği kısıtlı Ardamız hayırlı olsun demiştim. Marcao olayı sonrasında da hal ve tavırları beğenmemiştim, ancak birkaç ay sonrasında düzelir gibi oldu. Uefa, harry Potter vs gibi etmenler sonucu bu sezon başı ben oldum en değerli benim havasında, birşey olur ve yedeğe düşerse Muhammed Aliye kaybeden George Foreman gibi futbol hayatı kayar gibi. Fazla hırs, bencillik insanı nerelere sürükler maazallah

Forvet alınca tüm sorunlar çözülmeyecek renktaslar, bunu bir kere idrak edelim

Top forvete gelmeyince çok fazla bi halta yaramıyor forvet

Önce bol bol şans üreten takım kuralım

Bu takımda mevki ayırmayalım artık bekler de önemli golcü de önemli sağ bek olmadan da olmaz. O kadar çok eksiğimiz varki hepsi
Önemli yani.

Uribeyi acil ekibimize katmamız lazım. Portoda yeterince ön libero var, bu sene de vitorun istediği kanadalı herifi de aldılar bence salmaları hususunda orta yol bulunur

bjkde daha muleka ve wertgost oynamadı ama bjk hiç pozisyona giremiyo ilginç şekilde.uzun top oynuyo ortasahaları sürekli.ciddi sorun var, savunma ve ortasaha baglantısı kopuk.hucuma top tasıyan yok.gencleri iyi sadece

Joao Pedro skandalı çok su kaldırır, siz zannediyor musunuz biz masadan kalkınca fb 6.5 m ödeyip alacak pedroyu?

Biz masadan kalktığımız anda 4.5 m euroya biter o iş. Bildiğin 1 buçuk aydır uğraşıp pazarlıklarla düşürdüğümüz fiyata elimizden almış olacaklar taş gibi topçuyu.

Cidden yazık ya kardeşim bu iş beceriksizlikten de öte bi iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt