ula herkes dertli.sokayım böyle dolunaya
gecmiş olsun
Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun acil şifalar renktaş.
Çok geçmiş olsun Ahmet. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur2 gün önce ziyaretine gittiğim ve o gün durumu iyi olan halamın gece yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim
Buralara baba (dede) parasıyla gelmediği için biraz da haklı bir ego olabilir..Ukarakullukcu : "Erden Timur Ali Koç'tan bile yüksek egolu bir karakter."
Uribe haber mi senin isteğin mi.Sefer
Vargas-XxX-yunus
Sergio-uribe
Ben uydurdumUribe haber mi senin isteğin mi.
taylan ve berkanı takasla basaksehire gönderip berkay özcan ceksek mutlu olurdumTransfer gelmemesini geçtim cica-taylan-berkan 3 lusunden birini bile satamadik.. Ulan bari cicayi 3&4 e gonderseydiniz
Konya mı alıyorpato'yla etliekmek yemek nasip olur mu be
Abdül en iyi transferlerden olacak. Gürültü eden cok var simdilik ama o lig ilerledikce kesilir. Bazen riskli paslar atiyor dikkat etmeli o hususda hele ki berkan taylan cica varken orda. Hala hadzi soner ile oynuyorum saniyor. Onlar bile uber bizimkilere göre.abdulkerimin yunusa pası wowww![]()
Cica+taylan verilir berkay için çok isterlerse aytaçı da veririztaylan ve berkanı takasla basaksehire gönderip berkay özcan ceksek mutlu olurdum