GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 115

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
115/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane rotasyon oyuncusunu aynı anda ilk 11 de oynatırsan, bellkiii kümede kalırsın. Cica-taylan-berkan
Bazen, binde bir, üçü de çok aşırı iyi oynarsa takım iyi gözükür, o da 50 maçta 2-3 maç yapar. Hepimiz yaşadık gördük. Bazı maçlar da vardıki bunlardan rotasyon bile olmaz dedik. Bu senede rezil kepaze olacağımız aşikar, en büyük üzüntüm Yunus gibi Hamza gibi yeteneklerimiz körelecek gidecek. Sağlam bir forvetimiz olsa bugün Yunusun 2 asisti vardı. Hamza garibim, taylanla berkanla kanser olur deli olur çocuk.

Akşam maçı izlerken içim karardı moralim bozuldu takıma en az 8 futbolcu lazım

Oliveira harici 2 as 2 yedek daha orta saha

Keremin yerine 1 kanat daha kerem bu sene bişey yapamaz bencilleşmiş Ömer bayram v2 olur bu kafayla

Abdülkerim iyi ama marcaodan sonra saç baş yoldurur net tecrübeli sol stoper lazım

Sağ bek lazım Ali turap güzel oynadı ama daha çok genç sağ bel net lazım

Anlamadığım zaten bu takımda geçen sene Taylan Cica Aytaç vs çok maç kaybetti bir nevi hazırlık döneminde gösterdiler kendilerini.Aynı adamlarla hazırlık maçına çıkıp mağlup olup eksiklerimizi gördük saçmalık.

Geçen sezon mağlubiyetlerle dolu bir hazırlık dönemiydi eksikleri görmek için yeterliydi.

yönetim Okan’ı yem yaptı malesef hamzanın ilk sezonu gibi oldu Okan pasif durumda takımda kalabilmek için boyun eğiyor her denene ama takım cidden çok kötü ve üstüne takımın bel kemiği olan adam gitti stoperlerde oyun kuruyorduk artık oda yok

Yav anlamadığım konu erden Timur ofisinde otursun Cenk Ergün oyuncu alsın erden bey maddi yardımcı olsun herkez işini yapsın abi ya ne diye karışıyor ortalık

yönetim Okan’ı yem yaptı malesef hamzanın ilk sezonu gibi oldu Okan pasif durumda takımda kalabilmek için boyun eğiyor her denene ama takım cidden çok kötü ve üstüne takımın bel kemiği olan adam gitti stoperlerde oyun kuruyorduk artık oda yok
Ben de böyle bir durumun olacağından korkuyordum ama OkanBuruk'un Hamzayla hiç ilgisi yok. Adam her röportajında transfer lazım diye bağırıyor, Hamza kendi içimizden çözecez deyip ilk Avrupa maçına ön liberoda Hakan Baltayla başlamıştı.

Ben de böyle bir durumun olacağından korkuyordum ama OkanBuruk'un Hamzayla hiç ilgisi yok. Adam her röportajında transfer lazım diye bağırıyor, Hamza kendi içimizden çözecez deyip ilk Avrupa maçına ön liberoda Hakan Baltayla başlamıştı.
2 hafta sonra Okan hocada aynı kıvama gelir tek sıkıntı o seneki kadro bu ligde kafaya oynardı şuan takımda poldi Bilal gibi kilit açan adamlar vardı

Batuhan
Mert Nelsson Abdülkerim Pwa
Yunus Onana Oliveira Vargas
Bozok Pedro

Seferoviç olursa kanada kerem geçer Vargas yerine
Alternatifli bir kadro olmalı
Bu kadro ligde oynar seyir zevki olur uygunda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt