Harika maç, boşverin futbolu.
Kerem’den cok daha iyi bir futbolcu olacak. Kerem gibi panik yapip yanlis secimler yaptigi cok daha az.bu yunus harbiden üst seviye bir topçu olmuş, dribling ve pasları muazzam.

Ben Mesut’un Fenerli olduğunu sanmıyorum ya yalan dolan bence adamın kolunda kocaman sarı kırmızı Aslan dövmesi var ama iyi oldu feneve Mesut’un girmesiÜstünü fener tamamliyordur![]()
Yunus, fiziksel dayanıklılığını biraz daha artirirsa tüm tereddütleri ortadan kaldıracak inşaallah. O bakımdan Kerem'in bizdeki gelişimi takdir edilesidir, onu örnek alabilir...Kerem’den cok daha iyi bir futbolcu olacak. Kerem gibi panik yapip yanlis secimler yaptigi cok daha az.
Ben de böyle bir durumun olacağından korkuyordum ama OkanBuruk'un Hamzayla hiç ilgisi yok. Adam her röportajında transfer lazım diye bağırıyor, Hamza kendi içimizden çözecez deyip ilk Avrupa maçına ön liberoda Hakan Baltayla başlamıştı.yönetim Okan’ı yem yaptı malesef hamzanın ilk sezonu gibi oldu Okan pasif durumda takımda kalabilmek için boyun eğiyor her denene ama takım cidden çok kötü ve üstüne takımın bel kemiği olan adam gitti stoperlerde oyun kuruyorduk artık oda yok
2 hafta sonra Okan hocada aynı kıvama gelir tek sıkıntı o seneki kadro bu ligde kafaya oynardı şuan takımda poldi Bilal gibi kilit açan adamlar vardıBen de böyle bir durumun olacağından korkuyordum ama OkanBuruk'un Hamzayla hiç ilgisi yok. Adam her röportajında transfer lazım diye bağırıyor, Hamza kendi içimizden çözecez deyip ilk Avrupa maçına ön liberoda Hakan Baltayla başlamıştı.