GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 121

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
121/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Evander midir nedir hiç içime sinmiyor benim bunun özelliğinde bizde oyuncu var bize direkt skor katkısı yapacak adam lazım Pedro şart oğlu şart.
Bu takımın en büyük sorunlarından birisi lider oyuncu yok bu yüzden kimse sorumluluk almıyor ve takımda ki oyuncular da özgüven kaybına neden oluyor ya her futbolcu mu geriye gider? Mecbur kadro da ki oyuncuların hepsi geriye gitti.
Avrupa da başarılı performansi nasıl gösterdi bu kadro? Çünkü mücadele ediyor ve belli bir görevleri vardı yerine getirdiler ama olay maç kazanmak, kilit açmak olduğu zaman bunu başaramadılar başaramazlarda sonra da birine hayalet digerine takoz dersiniz.
Bu yüzden bize kilit açacak lider ruhlu oyuncular lazım bunu geçen sene ne feg yapabildi nede babel

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bir ağlamayın yeter yav.

Çocuk musunuz transferler henüz olmadı diye ağlıyorsunuz.
görünen köy kilavuz istermi, takim rezil futbol oynuyor, marcao yerine düsük oyuncu geldi defans cok yavas, kanat sikinti bek yok orta saha yok, forvet yok, haaa sampiyon olmicam ben ligi ilk 10da bitirmek hedefindeyse buyur eylüle kadar yolu var.

unuttum birde takim icinde chaosda var cenk az seyler söylemedi hicte mutlu gibi degildi, sonra aanholt kerem kavgalari...

F84ADF70-15B2-4D7C-AFA6-E1600E9053A6.webp

Şu adam senin son tercihin olmalıydı. İnanılmaz bir takımız gerçekten

Aksine trde çok efektif olabileceğimiz bir oyun anlayışıdır hiç kontratak oynamadık

Süper Lig’de başarısız olmamızın sebebi hücum hızımızın inanılmaz yavaş olması yatay paslarla yavaş yavaş rakip sahaya yerleşen bir oyun anlayışına sahiptik bu tamamen Fatih Terim’in eseri

Rakip yarı sahada markao nelson pas yapıyor sonra berkan pva Ya da ileri uçta bir oyuncumuz başarısız bir pas girişimi ile topu rakibe veriyor ve rakip sadece üç pasla bizim ceza sahası önümüze kadar geliyor sonrası tamamen yazı turaya dönüyor genellikle golü yiyoruz.

Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi defans Tandemlerinden birine sahip olmamıza rağmen bu kadar çok gol yememizin sebebi bu işte.

UEFA da oynadığımız gibi oynasaydık eminim şampiyonluğa oynayan ve en az gol yiyen takımı olurduk ligin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sebebi söylediğin gibi kanattan kanada 5 passla dönmemizle alakalı. yok ki şöyle 60mt top atacak bir oyuncumuz. oyuncu kendine güvenmiyor gelecek tepkilerden korkuyor. mental olarak iyiyiz hoşuz imaji çizmelerine rağmen oyuncu grubu kendine güvenmiyor ve bu kadar adamın priskolojisini bir anda değiştirmen mümkün değil. çok az da olsa savunma arkasına topları deniyoruz bu seferde top şiddeti fazla veya kaçan oyuncunun beceriksiz top kontolü sayesinde güme gidiyor atak.
oyuncuların oyunu çözme zekası, tecrubesi yok. ne alıştılarsa 90dk onu yapmaya calısıyorlar biri de demiyor ki biz 2 senedir aynı seyi yaparak maç kazanmaya ccalısıyoruz başaramıyoruz... sorumluluk alıp da ateşleyen yok takımda. her şeyden az az ama hiç bir şeyden tam yok. böyle daha aynı stilde çok maç izleriz. bunun çözümü kadroyu baştan aşağıya temizlemek, yerine yenilerini almak. vasatı aşamayan ve bunu tüm sezon bize gösteren bir ekip var karşımızda. düzelmez ne yaparsan yap düzelmez. herkes diyo ki taktik teknik detaylar. alakası yok. hocayla da alakası yok.

Son düzenleme:
görünen köy kilavuz istermi, takim rezil futbol oynuyor, marcao yerine düsük oyuncu geldi defans cok yavas, kanat sikinti bek yok orta saha yok, forvet yok, haaa sampiyon olmicam ben ligi ilk 10da bitirmek hedefindeyse buyur eylüle kadar yolu var.

unuttum birde takim icinde chaosda var cenk az seyler söylemedi hicte mutlu gibi degildi, sonra aanholt kerem kavgalari...
Derdin transferse olacak.

Sen burda gelip her gün aynı şeyleri söyleyince de bir şey değişmeyecek.

Bu kadar ümitsizsen takip etmemelisin zaten.

denayeri onyekuruyu almayiz biz cünkü bedavalar biz bonservisli oyunculara bakariz cünkü biz yillardir bunu yapiyoruz, hayret bisey bu yönetimler 🤬

Ben transfer sürecinden memnunum saçma sapan sorunlu adam isteseler 2-3 günde Transferi bitirirlerdi.Bence kariyerli kaliteli futbolcularin peşindeler.Aytac,Ömer Bayram almak 2 günlük iş.Biraz sabredelim bu hafta kesin 1 transfer açıklanır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt