Menajere 2.5 m euro vermeyiz hayatta.Surecin akibeti hakkinda tahminin var mi? Bizimkiler bitirir mi bu transferi
Belki Erden bir tane ekstra 2+1 verip işi çözebilir
Menajere 2.5 m euro vermeyiz hayatta.Surecin akibeti hakkinda tahminin var mi? Bizimkiler bitirir mi bu transferi
Biz yola gelecegiz bu gidişlePedronun menajeri yola gelecektir
Ben bu transferi sonuclandiracagimizi düşünüyorum
görünen köy kilavuz istermi, takim rezil futbol oynuyor, marcao yerine düsük oyuncu geldi defans cok yavas, kanat sikinti bek yok orta saha yok, forvet yok, haaa sampiyon olmicam ben ligi ilk 10da bitirmek hedefindeyse buyur eylüle kadar yolu var.Beyler bir ağlamayın yeter yav.
Çocuk musunuz transferler henüz olmadı diye ağlıyorsunuz.
sebebi söylediğin gibi kanattan kanada 5 passla dönmemizle alakalı. yok ki şöyle 60mt top atacak bir oyuncumuz. oyuncu kendine güvenmiyor gelecek tepkilerden korkuyor. mental olarak iyiyiz hoşuz imaji çizmelerine rağmen oyuncu grubu kendine güvenmiyor ve bu kadar adamın priskolojisini bir anda değiştirmen mümkün değil. çok az da olsa savunma arkasına topları deniyoruz bu seferde top şiddeti fazla veya kaçan oyuncunun beceriksiz top kontolü sayesinde güme gidiyor atak.Aksine trde çok efektif olabileceğimiz bir oyun anlayışıdır hiç kontratak oynamadık
Süper Lig’de başarısız olmamızın sebebi hücum hızımızın inanılmaz yavaş olması yatay paslarla yavaş yavaş rakip sahaya yerleşen bir oyun anlayışına sahiptik bu tamamen Fatih Terim’in eseri
Rakip yarı sahada markao nelson pas yapıyor sonra berkan pva Ya da ileri uçta bir oyuncumuz başarısız bir pas girişimi ile topu rakibe veriyor ve rakip sadece üç pasla bizim ceza sahası önümüze kadar geliyor sonrası tamamen yazı turaya dönüyor genellikle golü yiyoruz.
Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi defans Tandemlerinden birine sahip olmamıza rağmen bu kadar çok gol yememizin sebebi bu işte.
UEFA da oynadığımız gibi oynasaydık eminim şampiyonluğa oynayan ve en az gol yiyen takımı olurduk ligin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derdin transferse olacak.görünen köy kilavuz istermi, takim rezil futbol oynuyor, marcao yerine düsük oyuncu geldi defans cok yavas, kanat sikinti bek yok orta saha yok, forvet yok, haaa sampiyon olmicam ben ligi ilk 10da bitirmek hedefindeyse buyur eylüle kadar yolu var.
unuttum birde takim icinde chaosda var cenk az seyler söylemedi hicte mutlu gibi degildi, sonra aanholt kerem kavgalari...
Dursundan çabuk vazgeçmişsin gibiBiz yola gelecegiz bu gidişle

ben seni görürüm ligin baslamasina ramak kala panik transferler gelinceDerdin transferse olacak.
Sen burda gelip her gün aynı şeyleri söyleyince de bir şey değişmeyecek.
Bu kadar ümitsizsen takip etmemelisin zaten.

Ikisi imkansiz yav. Ön libero alinacak ortaya da önlerine de bir tane 8.5. Bu senaryoda Pedro yerine ya umut alınır yada halili yine kiralarızBence 2'si De Alınacak.Evander'i Şutör 8 Numara Gibi Oynatır Okan Joao Pedro'yu Da Forvete Yakın Oynatır..
By danyalBu ne olm tvde iki yorumcu dinleyip kahvede bunu arkadaşlarına söyleyen dayı yorumu gibi
Mazotuna paramız yetmezBelotti harbiden ortada kaldi. Monaco da emboloyu aldi. Sulansak keske