GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 156

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
156/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy-downsized-large.gif
aslan üyeden sonra rank göremedim ya modluktan kovulacağım gün rankım olacak :dans::dans::dans:

Gsnin sokağa atacak tek kuruşu yok temalı bir twit bekliyorum twitter fedailerinden

Başladılar zaten biz nasıl araya girip aldıysak adamlarda alabilir oradada Ali koç pintilik yapmıştı kaptık elinden.

Burada soru işareti biz 4.2 anlaştık onlar neden 6.5 verdi.Ya menajer haberi ve fbnin teklifi yok yada biz 4.2 verdik ama cagliari 6.5 istedi.Son seçenek ali koçun gözü döndü bastı parayı.

Ben sana söylim ilhan hocam takımı oturttuktan sonra önüne geleni tokatlar bu kadro. Ligin en iyisi açık ara
Yok yav ilk 5 maks iki sene prime yapamayiz ama geçen seneki kadrodan iyi olduğu aşikar , sadece adil yerine iyi biri alınsa süper olur. Ben bjk ve ts kadrosunu beğeniyorum. Bjk savunmayi düzeltirse yürür , saisin yanina iyi bir adam birde sol bek alirlarsa favoriler anlık ts ile. Fb ilk 5e giremez

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var;
Türkiye deki büyük kulüplerin hepsinde profesyonel olarak çalışan maaşlı scout lar var bu adamların ya önerdikleri adamları sallamıyorlar yada bu adamlar çalışmıyorlar.
yaşım 38 her sene fb , bejeke ve GALATASARAY aynı oyunculara talip oluyor arkadaş transfer döneminin başından beri aynı adamların peşindeyiz.

Şaka maka hala daha millet transfer bekliyor son günlerde panik transferi yaparlar müzmin sakat seferivice dünyanın parasını verirler bir tanede altı numara adı sanı duyulmamış futbolcu alırlar sonrada transferler yaptık diye sağda solda Çaka satarlar bravo yonetim hani bazı futbolcular ile anlaşmıştiniz hani nerde bunlar transfer falan yapamazlar seçilmek için vaatde bulundular oda fos çıktı geçmiş olsun bir senemiz daha boşa gitdi inşallah biz yaniliriz mevcut futbolcular bizi mahcup ederler ben razıyım mahçup olmaya

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pedro'nun maliyet olması gerekenden fazla olmakla beraber yönetimin kullandıkları muhabirleri taraftarın üzerine salaraktan kendilerini temize çıkarma hareketlerine de kanmamak gerekir.

Yok yav ilk 5 maks iki sene prime yapamayiz ama geçen seneki kadrodan iyi olduğu aşikar , sadece adil yerine iyi biri alınsa süper olur. Ben bjk ve ts kadrosunu beğeniyorum. Bjk savunmayi düzeltirse yürür , saisin yanina iyi bir adam birde sol bek alirlarsa favoriler anlık ts ile. Fb ilk 5e giremez
Katılmıyorum, konyaya dediğin gibi adil yerine iyi bi türk stoper, bi de umut bozok çekebilirlerse forvete var ya of diyorum. Ben bu sene takımı buldum, başkanın adı neydi bozok için biraz baskı kurcam twitterdan

Fenerbahçe'nin yabancı kadrosuna yazamayacağı düşünülen isimlerin maliyetleri :

Bonservislerine ödenen rakamlar :
- Lemos : 1.5 mil. €
- Tisserand : 4 mil. €
- Gustavo : 6 mil. €
- Max Meyer : 3 mil. €
- Pelkas : 2.2 mil. €
- Samatta : 6 mil. €

Düz koşu yaparak alacakları maaşlar :

- Caulker : 1 mil. €
- Luiz Gustavo : 3.5 mil. €
- Samatta : 2.7 mil. €
- Tisserand : 1.8 mil. €
- Lemos : 850 bin €
- Max Meyer : 800 bin €
- Pelkas : 1.2 mil. €

Üstelik kişi başı 500 bin Euro'dan ceza da ödenecek. (3.5 mil. €)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt