aslan üyeden sonra rank göremedim ya modluktan kovulacağım gün rankım olacak

aslan üyeden sonra rank göremedim ya modluktan kovulacağım gün rankım olacak

Gsnin sokağa atacak tek kuruşu yok temalı bir twit bekliyorum twitter fedailerinden
Yok yav ilk 5 maks iki sene prime yapamayiz ama geçen seneki kadrodan iyi olduğu aşikar , sadece adil yerine iyi biri alınsa süper olur. Ben bjk ve ts kadrosunu beğeniyorum. Bjk savunmayi düzeltirse yürür , saisin yanina iyi bir adam birde sol bek alirlarsa favoriler anlık ts ile. Fb ilk 5e giremezBen sana söylim ilhan hocam takımı oturttuktan sonra önüne geleni tokatlar bu kadro. Ligin en iyisi açık ara
bir daha okuMusabeci tayfaya geçiş yaptıysan kırıcam şimdi telefonu.
Muhammet
Btyqi-Pavicic-Muric
Paz-Hacı
Guillerme-Calvo-Adil-cebrail
Sehic
Muhteşem bi kadro
Yanlış okumuşum sorrybir daha oku
Nasılsın Abdülkerim?
hayırlı nöbetler
Katılmıyorum, konyaya dediğin gibi adil yerine iyi bi türk stoper, bi de umut bozok çekebilirlerse forvete var ya of diyorum. Ben bu sene takımı buldum, başkanın adı neydi bozok için biraz baskı kurcam twitterdanYok yav ilk 5 maks iki sene prime yapamayiz ama geçen seneki kadrodan iyi olduğu aşikar , sadece adil yerine iyi biri alınsa süper olur. Ben bjk ve ts kadrosunu beğeniyorum. Bjk savunmayi düzeltirse yürür , saisin yanina iyi bir adam birde sol bek alirlarsa favoriler anlık ts ile. Fb ilk 5e giremez
Fatih ozgokcenKatılmıyorum, konyaya dediğin gibi adil yerine iyi bi türk stoper, bi de umut bozok çekebilirlerse forvete var ya of diyorum. Ben bu sene takımı buldum, başkanın adı neydi bozok için biraz baskı kurcam twitterdan
Ne alakaSeferovici transfer etmisiz haberleri dolasiyor nette.
Bu dogruysa gercekten Galatasarayin parasina yazik.
Mohamed & Diagne > Seferovic
Müzmin degil kesinlikle. Ayni kas iki kere aüst üste yirtildi. Onun disinda bisey yok.Seferovic nasıl müzmin sakat yav
Geçen sene dışında öyle bir mevzu hatırlamıyorum.
Geçen sezon 2 kere kas sakatlığı yaşamış ondan diyorlar heraldeSeferovic nasıl müzmin sakat yav
Geçen sene dışında öyle bir mevzu hatırlamıyorum.