Sami Karakoç
İmparator
emrahin keyfi gelsin diye yazdımEvandere salliyordun ya birader
emrahin keyfi gelsin diye yazdımEvandere salliyordun ya birader
adamı orkestra şefi olarak kullanmışlar , regista, 8 ve 10 tek başına bizim 3 ortasahanin yapamadığını yapıyor, bize nazire103 topla buluşma ne ya mutantmısın olum, bizle adı geçenin içine maradona kaçıyo anasını satayım
Bence Pedro transferinde oyuncu ile anlaştık , ama takımı ile anlaşamadık. Takımı bence 6,5 un altına inmedi büyük ihtimalle. Biz de 30 yaşında bir oyuncuya o paraları vermek istememiş olabiliriz . Yoksa Alı Koç da ne kadar zengin olursa olsun parayı yoldan toplamıyor . 4,2 milyon Euro ya anlaşılan bir oyuncuya gidip neden yarısı kadar fazla teklif yapsın
Fransa'nın sağ açıkta keremi sonunda sallarİngiltere bayan takımındaki sağ kanat fena valla

Bence Pedro transferinde oyuncu ile anlaştık , ama takımı ile anlaşamadık. Takımı bence 6,5 un altına inmedi büyük ihtimalle. Biz de 30 yaşında bir oyuncuya o paraları vermek istememiş olabiliriz . Yoksa Alı Koç da ne kadar zengin olursa olsun parayı yoldan toplamıyor . 4,2 milyon Euro ya anlaşılan bir oyuncuya gidip neden yarısı kadar fazla teklif yapsın
Emrahin sülalesi rahat bosveremrahin keyfi gelsin diye yazdım
Emrahin sülalesi rahat bosver
Ve bu ilk kez de degil böyle kadro kurduklari. Sarrlar almaguerler filanlar.Terimin enkazi en az 3 sene daha surer, 2026-2027 sezonunda komple kurtulmus olacaz aldirdiklari topculardan.
Bir insan 25m euro bonservis verip, boyle rezil kadro nasil kurabilir yaw.
la olm bu seker gibi cocuk , bana kartel lazimpulgar çorbasını tarif etmişsin
Köfte yedim motzum kola ile. Sen ne yedinbugun ne yedin ve ictin
bu çocuk tam fındık harbiden , Melo gibi uçan tekme atamazla olm bu seker gibi cocuk , bana kartel lazim
![]()
Adamlarin bu kadar siskin kadrolarına rağmen gözleri bizim transfer edeceğimiz oyunculardaFb'nin yaptığı hiçbir transfere tehdit oluşturmuyoruz rahat rahat bizim transferlere karışıyorlar.