GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 389

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
389/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim ben bunu özellikle sordum. Her ismi çıkana müzmin sakat diyoruz. Hiç istememe rağmen Seferoviç’te müzmin sakat veya Harit kafadan sakat. İnan nasıl bir karakter de bilmiyorum. Sıkıntılı da olabilir. Ama gerçekten işine saygı duyan çok az oyuncu vardır. Bizim yere göğe koyamadığımız Melo ezelden sıkıntılı idi. Bu bir örnek sadece.
Agresif olmak ayrı sıkıntılı olmak ayrı. Feghouli mesela zerre agresif değil ama full kafadan sıkıntı, iş ahlakları yok yani. Melo agresifliğini rakip takıma yansıtıp daima takımı için sahada maximumunu vermeye çalışan aldığı paranın hakkını veren bir topçuydu. Bu feg, belhanda, harit gibi topçular galatasaray yansa şeyinde olmaz, demek istediğim bu.

Kafasini futbola verse uber topcu. Kanatta da 10da da. Evander felan fos kalir yaninda. Ama kafadan agir noksan

Schalke aciklama yapti bi takimla görüsüyon diye kampfan ayrildigi

Porto, gladbach plase Om ama maalesed
İki güzel çalıma yine tav olmuşuz musap bu adam futbolcu değil olamaz da zaten kafayı futbol verse demişsin adamın sorunu futbola vermediginin farkında bile olmaması ayrıca oyunu bilmiyor planı yok pas yok şut yok dribbling yapıyor ya yine boşalıyor millet

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kadro Sörloth hariç zor değil kanımca…

Sörloth (10m €)
Vargas (4m €)
Evander (4m €)
I. Gueye (free)
Ozan Kabak (1,5m € kiralık)
Aurier (free)
Umut Bozok (3m €)
Berkay Özcan (2m €)

Mohammed (7m€)
Diagne (free)
Gomis (free)
Morutan (kiralık)
Sekidika (free)
Oğulcan (1m €)
Aytaç Kara (1m €)
Ömer Bayram (free)
Emre Taşdemir (free)
Luyindama (3m €)
S. Boey (3m €)

Ekli dosyayı görüntüle 168410

Ozan alınacağına Emin Bayram'a şans vermek gerekir. Emin'i hazırlık maçlarında çok beğendim. Yeni Ozan Kabak olabilir.
Sakidika'nın sağ bek performansını beğenmiştim. Bu yoklukta sağ bekte denenebilirdi aslında.
Morutan mutlaka kadroda tutulmalı.
Bozok transferini derhal bitirmeliyiz.
Çöplerden de kurtulmak gerekir.

Hahahha FB şimdi de Gueye'ye mi salça olmuş.

Puhahahha

Eltisinin bileziğini kıskanan gelin gibi kulüp yemin ediyorum :dddd
Söylenti var sanirim.denayerle de ilgilendiklerini yazmisti o ali koc usagi.denayer araplara gitti.belki bizim taraftari galeyana getirmek icin de bilerek ugrasiyo olabilirler,ilgilenmeselerde

Harit yeni Belhanda olacaksa kesin gelsin bu lige Belhandadan iyi ortasahamı geldi.O çok övülen,gelsin şampiyon yapsın denilen taliscayı 4.yapıp çine yolladı kral.Eğer harit belhandanın yarısı kadar topcuysa şampiyon yapar zaten

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandaya hakaret sayarım Belhanda Winner oyuncuydu sahada olduğunda özellikle derbilerde psikolojik olarak üstün hissettiriyordu arada kırmızı kart görüyordu ama baskı yenilebilecek anda oyuna yeni girmiş deniz türücu attirmasi işte maçı o an aldık demiştim oyunculuk olarak da haritin yaşındayken Belhanda Fransa ligini kucağa almıştı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt