tudor hocam yap be bir güzellik
Agresif olmak ayrı sıkıntılı olmak ayrı. Feghouli mesela zerre agresif değil ama full kafadan sıkıntı, iş ahlakları yok yani. Melo agresifliğini rakip takıma yansıtıp daima takımı için sahada maximumunu vermeye çalışan aldığı paranın hakkını veren bir topçuydu. Bu feg, belhanda, harit gibi topçular galatasaray yansa şeyinde olmaz, demek istediğim bu.Kardeşim ben bunu özellikle sordum. Her ismi çıkana müzmin sakat diyoruz. Hiç istememe rağmen Seferoviç’te müzmin sakat veya Harit kafadan sakat. İnan nasıl bir karakter de bilmiyorum. Sıkıntılı da olabilir. Ama gerçekten işine saygı duyan çok az oyuncu vardır. Bizim yere göğe koyamadığımız Melo ezelden sıkıntılı idi. Bu bir örnek sadece.
İki güzel çalıma yine tav olmuşuz musap bu adam futbolcu değil olamaz da zaten kafayı futbol verse demişsin adamın sorunu futbola vermediginin farkında bile olmaması ayrıca oyunu bilmiyor planı yok pas yok şut yok dribbling yapıyor ya yine boşalıyor millet
Kafasini futbola verse uber topcu. Kanatta da 10da da. Evander felan fos kalir yaninda. Ama kafadan agir noksan
Schalke aciklama yapti bi takimla görüsüyon diye kampfan ayrildigi
Porto, gladbach plase Om ama maalesed
Şu kadro Sörloth hariç zor değil kanımca…
Sörloth (10m €)
Vargas (4m €)
Evander (4m €)
I. Gueye (free)
Ozan Kabak (1,5m € kiralık)
Aurier (free)
Umut Bozok (3m €)
Berkay Özcan (2m €)
Mohammed (7m€)
Diagne (free)
Gomis (free)
Morutan (kiralık)
Sekidika (free)
Oğulcan (1m €)
Aytaç Kara (1m €)
Ömer Bayram (free)
Emre Taşdemir (free)
Luyindama (3m €)
S. Boey (3m €)
Ekli dosyayı görüntüle 168410
Çok özledim kendisini.Bir normal golü yok efsanenin

Öyle bi twiti yok ama crespo,zach vs giderse salca olurlar hemen. Insallah şu gueyeyi alan biz oluruzfener gueye ile ilgileniyorismi lazım olmayan bahsetmiş
fener gueye ile ilgileniyorismi lazım olmayan bahsetmiş
Söylenti var sanirim.denayerle de ilgilendiklerini yazmisti o ali koc usagi.denayer araplara gitti.belki bizim taraftari galeyana getirmek icin de bilerek ugrasiyo olabilirler,ilgilenmeselerdeHahahha FB şimdi de Gueye'ye mi salça olmuş.
Puhahahha
Eltisinin bileziğini kıskanan gelin gibi kulüp yemin ediyorum :dddd
Belhandaya hakaret sayarım Belhanda Winner oyuncuydu sahada olduğunda özellikle derbilerde psikolojik olarak üstün hissettiriyordu arada kırmızı kart görüyordu ama baskı yenilebilecek anda oyuna yeni girmiş deniz türücu attirmasi işte maçı o an aldık demiştim oyunculuk olarak da haritin yaşındayken Belhanda Fransa ligini kucağa almıştıHarit yeni Belhanda olacaksa kesin gelsin bu lige Belhandadan iyi ortasahamı geldi.O çok övülen,gelsin şampiyon yapsın denilen taliscayı 4.yapıp çine yolladı kral.Eğer harit belhandanın yarısı kadar topcuysa şampiyon yapar zaten
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok iki gündür ceza yemiyorum şaşırtıcıAvatarina tukurdugum Cezali miydin