GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 393

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
393/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson, onyekuru, oliviera, bardakci bir tane de sağlam ön libero ve 10 numara ile beraber bi tarafımızı yayıp ligi bekliyor olurduk. Her sene aynı yanlışlar harbiden sıkıldım yemin ederim.

Sıradan yerli olmayan hoca 42 puanın 21'ini almış Torrent de 54 puanın 25'ini niye takılmamış orta siralarda sıradan olmayan yerli hocamız
Sen herhalde beni terimci falan sandın, hakaret sayarım. Terimi yıllardır eleştiren biri olarak objektif yorum yapıyorum. Terim devam etseydi muhtemelen ortasıralarda takılmaya devam ederdik ne yukarı ne aşağısı olmazdı muhtemelen. Torrent hamlesi ise tam bir küme düşme hamlesiydi bence. Allah yardım etti, rize ve göztepe maçlarını zar zor penaltılarla ittire kaktıra kazandık o şekilde kaldık. Yoksa o kamil düşürürdü bizi

Ya önündeki adama pas atamayan belhandayi ovmeyin Allah aşkına. :)
Galatasaray taraftarını vasata alistiran yönetimler yatacak yeriniz yok...
Belhanda, gecen seneki orta sahamızı top diye oynar. O varken takım şampiyonluğa oynuyordu, gecen sene kümeye oynadık ve bu senede aynı. Koskoca camia itin bilmem neresine skulan Belhandayı arar hale gelmiş. Rezilliğin boyutunu bi düşünün.

Onyekuru'nun ADS formasıyla hazırlık maçında attığı golü gördünüz mü?

Vallahi yazık ya. Adana seviyesine gidecek pozisyona gelmiş, gel desen koşa koşa gelecek bir adamı, neden almayız ya?

Neymiş, bitik durumdaymış, iyice geriye gitmiş vs vs.

Bu sene TV'ye ekmek banarak izleyeceğiz görürsünüz.

Türkiye liginin buglarindan biri bu adamdı. Her türlü de oynatirdik. Çok mu zordu Kerem - Yunus - Onyekuru kanat rotasyonunu yapmak :/

indir (14).webp

Muhtemelen cagliari galatasarayla sözlü anlaşmamızı az bi para için bozmayız demiştir ve ali 6.5 milyona çıkınca yerim sözlü anlaşmayı demişlerdir
Piyasa değeri 80 bin TL olduğunu bildiği bir arabayı sırf komşusu almasın diye 110 bin TL'ye almak gibi bir şey FB'in başkanının yaptığı.

Vallahi o ailenin içine iyi doğmuş, adam normal bir ailenin ferdi olsaymis kuruyemişçi bile işletemezmiş :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt