Mustafa Baran
Büyük Kaptan
Gedson, onyekuru, oliviera, bardakci bir tane de sağlam ön libero ve 10 numara ile beraber bi tarafımızı yayıp ligi bekliyor olurduk. Her sene aynı yanlışlar harbiden sıkıldım yemin ederim.
18m etmiyor zaten hocam. Murigi'de olduğu gibi el altından şike yapıyorlar yine. Ya da tamamen yalan haber. Kim Min o rakamlara kimse almaz.koreli eşşeğin 18m etmesine akıl sır erdiremiyorum. marcaodan üstün bir tane özelliği yok herifin. avrupada da elek oldu. deliricem artık herkes istifa etsin
gsyi bıraktımBıraktığın yerdeyim hayatımda değişen bir şey yok senden naber
Veda mektubu değil herhalde aşk mektubuNe mektubu yav
@Doruk Ata TANRIVERDİ yukarıdaki şahıs senin geçen gün yaptığın ankette kaç lira harcarım demişti kontrol eder misin?gsyi bıraktım
Sen herhalde beni terimci falan sandın, hakaret sayarım. Terimi yıllardır eleştiren biri olarak objektif yorum yapıyorum. Terim devam etseydi muhtemelen ortasıralarda takılmaya devam ederdik ne yukarı ne aşağısı olmazdı muhtemelen. Torrent hamlesi ise tam bir küme düşme hamlesiydi bence. Allah yardım etti, rize ve göztepe maçlarını zar zor penaltılarla ittire kaktıra kazandık o şekilde kaldık. Yoksa o kamil düşürürdü biziSıradan yerli olmayan hoca 42 puanın 21'ini almış Torrent de 54 puanın 25'ini niye takılmamış orta siralarda sıradan olmayan yerli hocamız
Belhanda, gecen seneki orta sahamızı top diye oynar. O varken takım şampiyonluğa oynuyordu, gecen sene kümeye oynadık ve bu senede aynı. Koskoca camia itin bilmem neresine skulan Belhandayı arar hale gelmiş. Rezilliğin boyutunu bi düşünün.Ya önündeki adama pas atamayan belhandayi ovmeyin Allah aşkına.
Galatasaray taraftarını vasata alistiran yönetimler yatacak yeriniz yok...
harcamam diye belirtmiş idim@Doruk Ata TANRIVERDİ yukarıdaki şahıs senin geçen gün yaptığın ankette kaç lira harcarım demişti kontrol eder misin?
gsyi bıraktım
Yav Şevki he he.
Muhtemelen cagliari galatasarayla sözlü anlaşmamızı az bi para için bozmayız demiştir ve ali 6.5 milyona çıkınca yerim sözlü anlaşmayı demişlerdirBu transferde anlamadığım nokta, biz kulübü ile 4.2 m EUR'a anlastiysak eğer, FB neden gidip 6.5 veriyor a.
Hayır 4.5 ver, 5 ver.
FB'yi 6.5'da durduran şey ne oldu acaba :d
İnşallah13.-14. Olarak ligi tamamlarız. Canınızı sıkmayın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konserlere harcadığın paranın 10 da 1 ini takımına vermedin haharcamam diye belirtmiş idim
Bi bileklik alayım bariKonserlere harcadığın paranın 10 da 1 ini takımına vermedin ha
Piyasa değeri 80 bin TL olduğunu bildiği bir arabayı sırf komşusu almasın diye 110 bin TL'ye almak gibi bir şey FB'in başkanının yaptığı.Muhtemelen cagliari galatasarayla sözlü anlaşmamızı az bi para için bozmayız demiştir ve ali 6.5 milyona çıkınca yerim sözlü anlaşmayı demişlerdir
Naylon galatasaraylı buKonserlere harcadığın paranın 10 da 1 ini takımına vermedin ha