GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 398

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
398/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro işinin cok kirli olduğunu düşünüyorum. Sırf bizim fiyat arttirmamiz için menajerini bile çağırdılar ve almauacaklar bu maaliyetle. Bütün işleri böyle dalavere bunların zaten. Asla bileğinin gücüyle sahada mücadele edemez bunlar. Bir benzetme varda yazarsam ceza yerim. Neyse..

İhale fena kaldı onlara ,essek gibi alacaklar
7 m yakın bonservis,2.1 menajer ,2,5 mi 2,7 mi ne yıllık maaaş deniyor.hırsı için kim’i satmak zorunda kaldı eminim buna.neymiş efendim 12 m euro istenilen ve bi aydır peşinden koştukları sergioyu 3 e kaptık 2 günde ,yalvar yakar oldukları abdulkerimi 24 saatte kaptık onlardan ucuza.gs ye gelen oyuncular kulübümüze saygı duyarak geliyor ve daha ucuza alıyoruz ama elimizden kapılan nerdeyse her oyuncu çok yüksek fiyat karşılığında rakiplere gidiyor.işte gs ile diğerleri arasındaki büyüklük farkı bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diagne, gomis, mo üçlüsü bu sene bize hayli hayli idare eder.. orta sahayı çok sağlam kuralım.. açık oyuncusu da lazım..
Hiç sanmıyorum renktas. Biri yaşlandı baya tüm özelliklerini kaybediyo. Biri dan dun vuruyor. Hız yok bişey yok. Şansa oynuyo. Birisi kafadan kontak. Ucununde ortak özelliği bitiricilikleri çok kötü. Gomis yaşlandığı için dahil.

Oliveirayi Porto sayesinde Abdülkerimi ali koc sayesinde kurtardık yoksa onlarda giderdi Ünal Aysal haldun ustunel olsa böyle mi olurdu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aysal en baba dönemimizde Alper Potuk'u dahi alamadı.

Haldun Üstünel en gözde dönemimizde Stoch'u gitti fenerin eline verdi.

Sanki biz yaşamamışız o dönemleri gibi anlatmayın.

Hiç sanmıyorum renktas. Biri yaşlandı baya tüm özelliklerini kaybediyo. Biri dan dun vuruyor. Hız yok bişey yok. Şansa oynuyo. Birisi kafadan kontak. Ucununde ortak özelliği bitiricilikleri çok kötü. Gomis yaşlandığı için dahil.
bunları göndermek dert başka birini almak başka dert... varsa bütçe yenilesinler ama orta saha dönüşmeden buralara girmek hiç mantıklı değil. orta saha ve açık oyuncu işini halletsinler de bir.. ölüsü atar bunların yine..

İhale fena kaldı onlara ,essek gibi alacaklar
7 m yakın bonservis,2.1 menajer ,2,5 mi 2,7 mi ne yıllık maaaş deniyor.hırsı için kim’i satmak zorunda kaldı eminim buna.neymiş efendim 12 m euro istenilen ve bi aydır peşinden koştukları sergioyu 3 e kaptık 2 günde ,yalvar yakar oldukları abdulkerimi 24 saatte kaptık onlardan ucuza.gs ye gelen oyuncular kulübümüze saygı duyarak geliyor ve daha ucuza alıyoruz ama elimizden kapılan nerdeyse her oyuncu çok yüksek fiyat karşılığında rakiplere gidiyor.işte gs ile diğerleri arasındaki büyüklük farkı bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle valla. Ya salak gibi bu maaliyetle alacaklar. Yada dalavere ortaya çıkacak. Pedro da kimse kusura bakmasın ama sanki messi muamelesi görüyor. Gerçekten bu paraya değecek oyuncu değil. Biraz sert bir ofans oyuncusu. Teknik fena değil. Pasları orta. Çalımlar orta düzey. Yani ne tam bir 10 numara ne tam bir santrafor. Ve kart görmeye açık bir oyuncu. Öfke kontrolü yaşıyor. Burda Anadolu kulüpleri oyuncuları bunu sinir hastası eder. Yani Kötü oyuncu değil ama üst düzey değil kesinlike. 15-17m Euro arasına patlayacak bunlara alırlarsa. Cidden şapa oturmuşlar farkında değiller ki ben halen oyun yaptıklarını düşünüyorum ve pedroyu bu maaliyetle alsınlar istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt