Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
Yunus sakatlansa kanat kim olacak morutanı gönderiyorsun bari kiralama ücreti al gerçekten bu kulübün futbol aklına girmek lazım
2m civarında bütçe açar
kime vereceksin musap başka isteen yoksa?Serefsiz sivasa adam vermek nedir ya
Zaten kimseyi almiyoeuz
Bugün röportaj vermiş istediğini falan söylüyordu daha alt sıra takımlarına gitmesinden iyidir en azından Türkiye kupası hedefi oluyor Sivasspor'unRumen Hurşut Meriç'i de vermişiz. Rıza'nın bjkli damarı tutmazsa herifi geliştirip yollar.
Transfer yapılacak renktasYunus sakatlansa kanat kim olacak morutanı gönderiyorsun bari kiralama ücreti al gerçekten bu kulübün futbol aklına girmek lazım
bu cocuk bize gelmeden once cok iyiydi aslinda , ilk zamanlarinda da iyiydi ama resmen cokuse gecti mill takimda bu kadar kotu oynamiyor mesela.Hiç elle tutulur tarafı yok Cika'nın. Hani şöyle biraz bir şey gösterse tamam ama derbide miydi neydi toplamda 8 isabetli 10 isabetsiz pasla maçı bitirmişti. Galatasaray orta sahasına ağaç diksen 8'den fazla isabetli pas yapar.
Morutan'ı en azından yurt dışına yollamalıydıkelimizde tutup biz mi güçsüzleşelim
bunu gercekten yaparsa buyuk takdirimi toplar
Cicaldau kotu muamele yapilacak kadar bile ortada gozukmuyor. Ben hayatimda boyle hayalet oyuncu gormedim. Kameranin acisina bile girmiyor adam siz neyi konusuyorsunuz.muthis olur gerekten ama cicaldauyu pazarlayamadik malesef.
ayrica oyuncuya tu kotu muamelesi yapilmasi sosyal medyada taraftar tarafindan bombalanmasi ciddi motivasyon bozulmasina oyuncunun piyasasinin da etkilenmesine yol aciyor
fenerin topcularina boyle muamele yapiliyor mu pek sanmiyorum bizim taraftar acayip
:=)cicaldau+1.5 milyon=mert müldür
aytac+ömer bayram=kerem atakan kesgin
taylan+ogulcan=berkay özcan
forvete frankfurttan kiralık ali akman
alkmaardan----yusuf barasi (geleceğe yönelik)
gelirse umut bozoku da forvete ekleriz.bence yerli işini böyle halledelim
youtubeda yabanci scout hesaplara pr yaptirmislar simdiden 20m euro psg teklif yapti falan haber yayiyorlarfb taraftarı arda sahada yürüse dahi methediyo
Cicadan son bir umudum var. Arkasında gueye yanında sergio olunca verimi artabilir, akıllı topçu ama sorumluluk hiç almıyor, sorumluluk alacak tipler kadroda olumca belki mental olarak daha rahat olurbu cocuk bize gelmeden once cok iyiydi aslinda , ilk zamanlarinda da iyiydi ama resmen cokuse gecti mill takimda bu kadar kotu oynamiyor mesela.
takimin genel olarak kotu olmasi cok etkiliyor bence performansini