Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Pedro haberi ilk yurtdışında Ocak ayında çıkmıştı. Konuşuyorduk zaten.pedroyu ilk soyleyen isim
Edit: Aralık ayı haberiymiş.
Pedro haberi ilk yurtdışında Ocak ayında çıkmıştı. Konuşuyorduk zaten.pedroyu ilk soyleyen isim
Bunu falan alıp gelirlerse amaç ne gerçekten hayret. Boey ve Omardan daha kötüsünü bulmak meziyet olsa gerekEkli dosyayı görüntüle 168529
o adami ben mainz'de hic seyretmedim, sadece 8 lig macina cikmis zaten. asist düsmani birine benziyor.
böyle mal mal oyuncular almamak lazim. mesela aurier'i getirsen en azindan eboue'yi örnek alip getirdiler falan dersin tutmasa bile bahanesi olur ama 119 macta 3 asist yapmis adamin nesiyle ilgileniyoruz anlamadim. bonservis desen 2 falan isterler buna minimum. müldür'ü pahali bulup abuk subuk orta saha ve bek almayalim. sonra yabanci sayisi tutmuyor, vasat alti yabanciya kontenjan harcanmaz.Bunu falan alıp gelirlerse amaç ne gerçekten hayret. Boey ve Omardan daha kötüsünü bulmak meziyet olsa gerek
Gerçekten diğer mevkilere odaklanamadım şu herifi gördüm göreli tüylerim diken diken arkasından Nevzat tweet attı sağ bek tamam diye orta sahayı geçtim bu herife kuruldum tamamenböyle mal mal oyuncular almamak lazim. mesela aurier'i getirsen en azindan eboue'yi örnek alip getirdiler falan dersin tutmasa bile bahanesi olur ama 119 macta 3 asist yapmis adamin nesiyle ilgileniyoruz anlamadim. bonservis desen 2 falan isterler buna minimum. müldür'ü pahali bulup abuk subuk orta saha ve bek almayalim. sonra yabanci sayisi tutmuyor, vasat alti yabanciya kontenjan harcanmaz.