Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.116
- 13.499
- 1.998
Yazım hatası biraz da sansür olmuşMemleketim ilen alakası nedir Señor Noche
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazım hatası biraz da sansür olmuşMemleketim ilen alakası nedir Señor Noche
askerlik yapmıştım orada , çok severimMemleketim ilen alakası nedir Señor Noche
İşte sorun orda. Yedekte 2 vitaminsizi göreceğime gözü kapalı oyuna atacağın adamı görmek daha iyi.Saydığın isimler de 11 oynamayacak.
Sonradan aklıma şu konuşma geldi.Nelson için Tottenham'ın oyuncu + 15 milyon teklifi doğru mu renktaş? Bu konuda bir bilgi geldi mi sana?
Erden başkan hepsinden iyisini getirecek rahat ol. Sağ açık zaniolo zatenİşte sorun orda. Yedekte 2 vitaminsizi göreceğime gözü kapalı oyuna atacağın adamı görmek daha iyi.
Benim bile haberim olmayan bir teshisin onayini aldi diyo.24 saat bile gecmeden... kesin teshis yok diyo.gercekten ispanyolca bilen birine ihtiyac var.bence yalanlamisYazıdan benim anladığım radyocuyu yalanlamamış zaten, daha sonuçlar bize bile ulaşmadan ve teşhis konulmadan ilk test sonuçlarını basına sızdırdığı için adama sitem etmiş ki bahsi geçen hastalık şüphesiyle de daha birçok test yapılıp durumun netliğe kavuşmasını bekliyorlarmış. Umarız testlerden güzel sonuçlar çıkar da korkulan olmaz.
Alexis SanchezIcardi olmazsa onun yerine kim dusunuluyorsa acilinden anlasma zemini arayalim derim
Bugün yapılacak toplantı sebebiyle iptal edildiği bilgisi geldi ben onu ifade ettim.
bi ara bütün forumun yanıp tutuştuğu, herkesin 11e yazdığı Eskişehirsporlu bir ortasaha vardı, ismini hatırlayan varmıdır?

Yok be ya. Bize tam bir santrafor lazim bitiriciligi iyi, olan top tutan, takimi oynatan. Ikinci forvet de bakambuAlexis Sanchez