Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden bile wandanin hastalığı üzerinden simge editleri yapan var bir maç kötü oynasa karısına sovecek ölse de kurtulsak diyecek tonla insan dolu Türkiye'de.Aklın varsa gelme icardi. Bizim taraftar cidden manyağa bağlamış
iyi bir arkadaş ama , uçak muhabbetine anlam yükleyince bende biraz ciddiyetini kaybetti , Sergen daha güvenilir duruyor teleskopla gözlemliyor en azından, Kolpa Kemali ayrı tutuyorum tabi herkestenRts iyi kiviriyon hadun hayirli olsun carsamaba idmanda olur dedin bugun baska firsat cikarsa bilemem diyorsun. 1 hafta önce de kereme hayirli olsun dedin ama haala pazarlik suruyormus
![]()
Gerçekten ayıp yaŞimdiden bile wandanin hastalığı üzerinden simge editleri yapan var bir maç kötü oynasa karısına sovecek ölse de kurtulsak diyecek tonla insan dolu Türkiye'de.
en guzel ceviri bu oldutürkçe'ye çevirince sapıtıyor. ingilizce'ye çevirip oradan bakmak daha mantıklı
her sene seyahatlerden önce yaptırdığı rutin kontrollerinde yolunda gitmeyen bazı şeyler çıkmış. testlerin tamamlanması için hastanede kalmaya karar vermiş, bir gün sonra da kendi isteğiyle çıkmış.
tıpta kesinlik yokken henüz daha ilk testin üzerinden 24 saat geçmemişken kesinmiş gibi bir haber çıkmasından yakınmış.
daha fazla test sonucu bekliyormuş. bu hususun özel kalmasını istiyor çocukları için.
Başkan icardinin olmadığına dahil bi kaynak var mı?Icardi olmuyorsa bizi lukaku ayisi paklar ancak
Icardi olmuyorsa bizi lukaku ayisi paklar ancak
Doktor değilim ama annem bu hastalığı 6 sene evvel atlattı.Bence rutin kan testlerinde Ca125 yada benzer bir marker yüksek çıktı, şimdi pet sonucu bekleniyor veya benzer bir test.Kanser ihtimali yüksek gibi duruyor açıklamadan maalesef.Çok geçmiş olsun zor bir süreç.
@Melih Peker hocam daha detaylı bilgi verir belki.
Wandadan dolayi öyle bir cikarim yaptim. Sifa bulsunda wanda böyleyken icardiden bize hayir gelmez diye dusunuyorum malesefBaşkan icardinin olmadığına dahil bi kaynak var mı?
o kadarda değil abartı olur , diagnenin 20 küsür gol attığı ligde oynayacak , epl yada serieA değilLukaku 6 pas üzerinden boş kaleye kaçırıp şampiyonluğu kaçırma potansiyeline sahip
Anladığım kadarı ile yorumladımO çeviriden nasıl anladın yaw. Geçmiş olsun bu arada benim annem de benzer bir süreç atlattı. Sanıldığı gibi ölüp bitmiyorsunuz arkadaşlar hayat devam ediyor.
hepsini engelliyorum,ugrasılmazBu forumda gerçekten wanda nin hastalığı olduğu için icardi olmayacak diye düşünüp içten içe sevinenler olduğunu düşünmeye başladım