Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi biz fener değiliz. Adamların o bölgede kilit açan bir adama ihtiyaçları vardı aldılar. Ben övmedim transferi böyle gelişigüzel kurulan kadrolar büyük sorunlara da yol açabilir.

İkincisi biz Alexis nerde oynatacaz. Mertens'in yedeği mi olacak? Mertens'in yedeği olacaksa o tempoyu sağlayabilecek mi?

Üçüncüsü ekonomik nerden baksan 2.5 /3 alacak 35 yaşındaki adama değer mi?
Deger

Benim bile haberim olmayan bir teshisin onayini aldi diyo.24 saat bile gecmeden... kesin teshis yok diyo.gercekten ispanyolca bilen birine ihtiyac var.bence yalanlamis
Tek testle belli olacak bir şey değil demiş, bize bile ulaşmadan basına sızdı deyip konuyu gizliliğe, çocuklarının öğrenmesine getirmiş. Bana pek öyle yalanlamış gibi gelmedi sadece tek test ile belli olmayacak bir şey için kesin bir sonuçmuş gibi haber yapmasından ve sonuçlara kendilerinden önce ulaşılmasından rahatsızlığını dile getirmiş. Neyse de üzerinde çok fazla konuşabileceğimiz bir konu değil. Belli ki ortada bir sıkıntı var ve ailecek huzurları kaçmış durumda. Wanda mahremiyet istemiş yazısının sonunda, herkesin de buna saygı duyması gerekiyor. Dediğim gibi umarım hiçbir sorun çıkmaz da o hareketli hayatına en kısa sürede geri döner.

Aklın varsa gelme icardi. Bizim taraftar cidden manyağa bağlamış
Adam cok olumsuz bi durum olsa foto cekip gülümsemez.kontrol altında,istiharat eden birine saygi duyulmali.her sene test yaptiriyomus zaten.burda kimsenin kan degeri dusuk çıkmadı mı merak ettim?hiç mi tetkik yaptırıp doktor dinlemiyosunuz

An itibariyle hiçbir sorun yok, Çarşambaya kadar demiştim, bir anda Alexis Sanchez veya kalibre itibariyle daha iyi biri mali yönden olumlu olursa durum ayrı ancak şuan Bakambu ile her şey tamam 1+1 sözleşme yıllık 1.5 milyon euro.
Rts iyi kiviriyon ha😆 dun hayirli olsun carsamaba idmanda olur dedin bugun baska firsat cikarsa bilemem diyorsun. 1 hafta önce de kereme hayirli olsun dedin ama haala pazarlik suruyormus🤣

Tek testle belli olacak bir şey değil demiş, bize bile ulaşmadan basına sızdı deyip konuyu gizliliğe, çocuklarının öğrenmesine getirmiş. Bana pek öyle yalanlamış gibi gelmedi sadece tek test ile belli olmayacak bir şey için kesin bir sonuçmuş gibi haber yapmasından ve sonuçlara kendilerinden önce ulaşılmasından rahatsızlığını dile getirmiş. Neyse de üzerinde çok fazla konuşabileceğimiz bir konu değil. Belli ki ortada bir sıkıntı var ve ailecek huzurları kaçmış durumda. Wanda mahremiyet istemiş yazısının sonunda, herkesin de buna saygı duyması gerekiyor. Dediğim gibi umarım hiçbir sorun çıkmaz da o hareketli hayatına en kısa sürede geri döner.
Açıklaması samimi ve ben kotu bisey çıkacağını sanmıyorum.Icardi de iyi gorunuyodu,korkmuştur biraz normal

Adam cok olumsuz bi durum olsa foto cekip gülümsemez.kontrol altında,istihbarat eden birine saygi duyulmali.her sene tes yaptiriyomus zaten.burda kimsenin kan degeri dusuk çıkmadı mı merak ettim?hiç mi tetkik yaptırıp doktor dinlemiyosunuz
Kesinlikle haklısın ama bizim forumda millet icardiye futbol bıraktırdı resmen

Bizden bağımsız umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Icardı çantamızda olsa bile sağlam bi santrafor çeksek iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt