Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İcardinin eşi Allah göstermesin kötü bir rahatsızlık yaşıyorsa kesin sonuçlar öyle çıkarsa herkes daha da özenli ve dikkatli olur umarım sosyal medyada eşine karşı
biraz böyle gercekler var ortada,erden timur sevgisinden susuyolar.bunu fatih terime yapamazlardı şu anki imkanlar dahilinde.cunku taraftar verirdi tepkiyi.ama okan hoca fazla yumusak.
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.
www.youtube.com
Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi
Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana
İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok
Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle
Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah
Hadi kal sağlıcakla bizi iyi hatırla ışığın bol olsun
Altyapıdaki cocuklar bile onu referans alıyordu bir ara a takımda bertug abi oynayamadı biz hiç oynayamayz diye . Cok yetenekliydi bertuğ 21 yaşına geldi üstüne koyamadı mustafa kapıda öyle canlı gözle izledim xavi gibiydi mesela kapı floryada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.