Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yabancı ortasaha ve kerem demirbay iste okan hocam.mertensi yeterli bulmuyosan gönderelim de.acık yürekli ol,iste erden timur varken.

@Melikşah Aydoğan kafani yorma brother, Dursun Ozbek bile bir kaç kere yanildi senmi yanilmayacan. Bu arada bügün KAP demissin, büyük ihtimal yarin KAP olacak gibi görünüyor. Dedigim gibi oyuncu ve menajer Erden Timur'a "yarin geliyoruz" diye sözü verir, sonra ertesi gün "ha bana bir iki gün daha düsünme vakti ver" der. Bizat Erden Timur bile bu konuda kolpalamis olurdu bize "yarin KAP var" deseydi. Devam.

Bu Sami Yen Haber’in diğer sayfasını takipleyen var mı? Şöyle bir şey paylaşmış bugün.

3459DD28-24AE-4BB2-A133-2443FB2502F9.jpeg

Becao İstanbul'da. Bu konu biraz daha devam ederse Hayri ustat sayesinde adamlar 103 gollü şampiyonlugu geçecekler
1962-63 Millî Lig, Millî Lig'in 5. sezonudur. İki farklı lig statüsünde oynanan 42 maçta 105 gol atan Galatasaray lig tarihindeki bir sezonda en çok gol atan takım unvanını kazandı.

ugurcan
boey - nelson - bardak - anjelinyo
jetson - toreyra
zaniyola - zaha - kerem
icardi​

İyi geceler arkadaşlar,

Bir gecikme söz konusu, bugün itibariyle KAP noktasında yanıldık, ben sözlerimin arkasındayım, verilecek cezaya da razıyım, biraz gecikme olacak ve bugün gün içerisinde bekliyorum, sizin için ne ifade eder etmez size bırakıyorum, hiçbir zaman prim vs peşinde olmadım, yine öyle. Hep detaya kadar vermeye çalıştım , yıllık maaş, sözleşme süresi, profilim açık talep üzerine, yine geriye dönük bakabilirsiniz, birçok noktada yanılmadık tabi yanıldıklarımız da oldu. Kaynağını dahi Twitter space'de ifade eden biri oldum, özelden sizleri cevapsız bırakmamaya çalıştım. Yanıldım üzgünüm...
Canin sagolsun be kolpsah. Bizleri kimler kimler umutlandirmadiki sende umutlandir nolacak

Uykusuz biraktigin rtslardan helallik iste bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt