- 2 Temmuz 2011
- 132.519
- 55.500
- 5.338
2 yabancı ortasaha ve kerem demirbay iste okan hocam.mertensi yeterli bulmuyosan gönderelim de.acık yürekli ol,iste erden timur varken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergio-mertens'in sezonu kapatışından bu yana 1.5 ay kanal kanal gezip 1 tane direkt orta saha takıma katamamak bayağı sıkıntı verici
Bu arkadaş yeni mi çıktı ortaya KAPlan noldu reis xd Twitter’daki haberleri derleyip burada duyumculuk kasmayalım komik oluyorsunuzŞehir dışına çıktığım için giremedim.
Çok fazla bilgi kirliliği var.
Güzel haber ise:
Bugün uyumayın KAPlan belgeseli var.![]()
1962-63 Millî Lig, Millî Lig'in 5. sezonudur. İki farklı lig statüsünde oynanan 42 maçta 105 gol atan Galatasaray lig tarihindeki bir sezonda en çok gol atan takım unvanını kazandı.Becao İstanbul'da. Bu konu biraz daha devam ederse Hayri ustat sayesinde adamlar 103 gollü şampiyonlugu geçecekler
İyilik wala bi sıkıntı yok sen napıyonUlan yanginci herif napiyon
Canin sagolsun be kolpsah. Bizleri kimler kimler umutlandirmadiki sende umutlandir nolacakİyi geceler arkadaşlar,
Bir gecikme söz konusu, bugün itibariyle KAP noktasında yanıldık, ben sözlerimin arkasındayım, verilecek cezaya da razıyım, biraz gecikme olacak ve bugün gün içerisinde bekliyorum, sizin için ne ifade eder etmez size bırakıyorum, hiçbir zaman prim vs peşinde olmadım, yine öyle. Hep detaya kadar vermeye çalıştım , yıllık maaş, sözleşme süresi, profilim açık talep üzerine, yine geriye dönük bakabilirsiniz, birçok noktada yanılmadık tabi yanıldıklarımız da oldu. Kaynağını dahi Twitter space'de ifade eden biri oldum, özelden sizleri cevapsız bırakmamaya çalıştım. Yanıldım üzgünüm...
Icardiiiiiiiiiiiiiiiii