Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleradan sonraki kalecimizi buldum

F1ZWk7HXoAEOdII

Yarın 160 kez daha Bakambu'yu getirme şenlikleri devam edecektir.

sergio-mertens'in sezonu kapatışından bu yana 1.5 ay kanal kanal gezip 1 tane direkt orta saha takıma katamamak bayağı sıkıntı verici
biraz böyle gercekler var ortada,erden timur sevgisinden susuyolar.bunu fatih terime yapamazlardı şu anki imkanlar dahilinde.cunku taraftar verirdi tepkiyi.ama okan hoca fazla yumusak.

Ben hemen kanıtlıyım arkadaş yerine

11 temmuzdaki haluğun yayını dakika 16.48de bakambu için 1.5 m euro diyor

Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi

Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana

İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok

Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle

Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah

Hadi kal sağlıcakla bizi iyi hatırla ışığın bol olsun
Naptın öldürmüşsün Kolpşahı

SM-S906B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altyapıdaki cocuklar bile onu referans alıyordu bir ara a takımda bertug abi oynayamadı biz hiç oynayamayz diye . Cok yetenekliydi bertuğ 21 yaşına geldi üstüne koyamadı mustafa kapıda öyle canlı gözle izledim xavi gibiydi mesela kapı floryada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Xavi yi canlı izlemediğin için oluyor bunlar zaten
Sergen sandım mesajı 🤣

Fatih Terim: “Bana Falcao dediklerinde ben bir tane daha stoper var mı diyorum.”

Fatih Terim: “Defans ve orta sahaya ihtiyacımız var. Falcao transferi belki yarın olur. Uğraşılıyor. Son bir hafta kaldı.”

oldu olmadı,talihsiz bi sezondu ama 3 ortasahayı aldırdı sampiyonlar ligi var diye.okan hoca da istedigini söylesin,cekinmesin

bu arada defans konusu da alternatif olarak lazımmıs.luyindama ve pandemi sonrası marcao sakatlandı.sampiyonluk gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt