Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay nedense beni pek heycanlandirmiyor. Ona verilecek sans genclerden birine verilebilir diye dusunuyorum.

Kerem Demirbay ilk 11 oyuncusu degi gibi geliyor bana?
neyini heyecanlandiracak, losernin teki, milli takim altlarda oynayip sonra alman milli takimini secip toplam 4 maca cikip bizi satmasi unutulurmu?

Bize miço yerine 8 lazım gerisi icadı rashica yeterli

bu sanchez benim aklimda hep müzmin sakat diye yer edinmis bir adam

gecen bakmistim da 1-2 mac disinda hicbir mac kacirmamis herif

yanlis bilmiyorsam atletik bir stoper

zengin danysi gibi

nelson sonrasi nasil olur hic bilmiyorum

ama bizim gibi önde basan takimlar icin hizi sayesinde uygun olur

Davinson Sanchez Nelsonun zıttı bir profil nasıl alternatif olarak görüyoruz ben anlamadım.Nelson zekasıyla,pozisyon bilgisiyle ön plana çıkan bi stoper Davinson atletizmiyle ön plana çıkan bi stoper.Kağıt üzerinde maddi yönden mantıklı bir hamle gibi dursa da sahada cortlayabiliriz.

Rashica benim için geçen senenin en kritik oyuncularından biri. Eğer Zaniolo giderse yarından tezi yok alınmalı.

Ama eğer Zaniolo kalacaksa yedek oyuncuya 9-10 verecek lüksümüz de yok. Elinde sağ kanatta oynayabilen Yunus ve Morutan varken onları parlatmak daha yararlı bir iş olur.

Tıpkı senede 2.5 alan Sergio’nun veya aynı civarda maaş alan Mertens’in de yedek rotasyonuna yazılmasının aşırı yanlış olması gibi.

Davinson Sanchez Nelsonun zıttı bir profil nasıl alternatif olarak görüyoruz ben anlamadım.Nelson zekasıyla,pozisyon bilgisiyle ön plana çıkan bi stoper Davinson atletizmiyle ön plana çıkan bi stoper.Kağıt üzerinde maddi yönden mantıklı bir hamle gibi dursa da sahada cortlayabiliriz.
Sanchez daha iyi oyuncu, ayrıca atletik olması bize daha çok uyar savunma arkasına koşularda daha iyi olur

Rtas aynı kalibrede oyuncu alamazsın zaten , nelsonu 20 ye satip 10 A defans alıyorsun tabiki verim dusecek

Nelsson gibi adam için o teklifi kabul eden en hafif tabirle gerizekalıdır. Cash lazım ille gidecekse. Yerine de hata yapmaya meyilli topçu alınmamalı ki anlatılan Davinson son dönemlerde hata yapmaya teşne bir durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt