Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu bi anlayın artık,Nelsson ayrıldıgı takdırde herkes o ayarda topçu alamayacagımızın farkında. Bu yüzden satmak istemıyoruz zaten , AMA ADAM GİTMEK ISTIYOR , Napalım 20 ye satıp üstüne 10 daha koyup avrupadan nelsson ayarında mı stoper alalım keza daha ucuza o ayarda topçu alamayız. Biz istıyoruz ki 25 e satalım 10 m yerıne adam alalım ama kalıtesı daha ıyı olsun. O yüzden daha gelmeden sanchez nelsoon ayarında falan degıl demek komik oluyor...

Tekrar bir ekleme yapayım sanchez duran toplardan kafa golü vs atan bi isim bana biraz chedjou yu anınsatıyoe tabi 2-3 gömlek üstü bence net iş yapar

Şunu bi anlayın artık,Nelsson ayrıldıgı takdırde herkes o ayarda topçu alamayacagımızın farkında. Bu yüzden satmak istemıyoruz zaten , AMA ADAM GİTMEK ISTIYOR , Napalım 20 ye satıp üstüne 10 daha koyup avrupadan nelsson ayarında mı stoper alalım keza daha ucuza o ayarda topçu alamayız. Biz istıyoruz ki 25 e satalım 10 m yerıne adam alalım ama kalıtesı daha ıyı olsun. O yüzden daha gelmeden sanchez nelsoon ayarında falan degıl demek komik oluyor...
Ben iddia ediyorum o asam Türkiye’de nelsondan daha fazla iş yapar bizim takımada uygun hızlı bi adam ileri attığı toplar iyi duran toplarda skor alabiliyor

Tekrar bir ekleme yapayım sanchez duran toplardan kafa golü vs atan bi isim bana biraz chedjou yu anınsatıyoe tabi 2-3 gömlek üstü bence net iş yapar
+ bizim gibi oyunu önde oynamak isteyen takımlar için büyük nimettir. hızlı, sert, havadan etkili ve ayağı da nelsson'dan bir tık iyidir. oyun bilgisi nelsson kadar olsa zaten 50-60 milyonluk oyuncu olurdu

Canlı izlemek olarak soruyorsan Adana'da izledim. Bursa'dan beri de takip ediyorum. Şanssız sakatlıklar yaşadı
pardon ben bu adamı 20 yaşında felan sanıyordum bursa altyapısından beri oynuyormuş , bu adam başakşehir maçında kalaye geçen ve penaltı kurtaran genç cocuk değilmiydi ? Yoksa o başkamıydı ?

+ bizim gibi oyunu önde oynamak isteyen takımlar için büyük nimettir. hızlı, sert, havadan etkili ve ayağı da nelsson'dan bir tık iyidir. oyun bilgisi nelsson kadar olsa zaten 50-60 milyonluk oyuncu olurdu
Yani aynen katılıyorum ve Sanchez biraz kıpırdansın 25 milyon civarı satılır çünkü ismi var adamın Avrupa piyasasında totnım stoperi premier lig oyuncusu cl de 2-3 maç iyi performans versin devre arası teklif gelir

Murat Sancak: "Parayı cepten veriyoruz, nasıl olacak? Başka türlü olmuyor. Merkez Bankamız yok bizim. Merkez Bankası bende olsa her gün para basar, Ronaldo'yu da Messi'yi de alırım! Ama yok kardeşim, yok!"

pardon ben bu adamı 20 yaşında felan sanıyordum bursa altyapısından beri oynuyormuş , bu adam başakşehir maçında kalaye geçen ve penaltı kurtaran genç cocuk değilmiydi ? Yoksa o başkamıydı ?
Ads başakşehir maçından bahsediyorsan oradaki çocuk Deniz Dilmen. Çok iyi bir maç çıkartmıştı. Gönül onu ister ama alabileceğimizi hiç sanmıyorum

Rashica yerine Morutan'in devam etmesi taraftarıyım eğer bu şekilde oynamaya ve çalışmaya devam ederse.Tabii 10+ teklif gelirse cikilabilir.Yunus da var zaten Zaniolo,Yunus,Morutan o bölgeyi götürür.Baris ve Kerem de solda olurlar.
Aynı fikirdeyim.

Kanatlar ve forvet arkası pozisyonlarda oynayabilecek yeterince oyuncumuz var. Onlara şans tanımalıyız. Bütçenin büyük kısmını Torreira'nın yanına alınacak oyuncuya harcamalıyız. Hatta Gedson için Benfica ile 10-15m Euro'ya anlaşabilirsek Torreira - Gedson ikilisi döktürür.

Kanatlarda oynayabilecek oyuncularımız:
Kerem, BAY, Yunus, Morutan, Zaniolo, Angelino, Yusuf, Caner

OOS oynayabilecek oyuncularımız;
Mertens, Zaniolo, Yusuf, Yunus, Morutan

Gelmesini istediğim 2 oyuncu var. Lo Celso ve Sabitzer. İkisi aynı anda gelseydi.

Bize Şuan yakışacak kaleci uğurcan geliyorsa onu alalım gelmiyorsa yabancı yedek bulalım yetenekli

İnsanların aklını bulandırmayalım iskender bey

Talisca bu ligin bug’ıdır, geçen sezon al nassr’da 27 macta 21 golü var, bir öncesi sezon 30 maç 21 gol

Tam aradigimiz 10 no bence ama tabi imkani yok alabilmemizin
Talisca Okan Hoca'nın oyun sistemine uygun değil. Pres yapacak OOS gerekiyor bize. Icardi'nin de pres gücü yüksek değil. Dolayısıyla arkasındaki adam bu açığı kapatmak zorunda. Mertens oynadığı zaman gücü yettiğince bunu başarıyor ama yaşı nedeniyle ikinci bir oyuncuya ihtiyaç var. Kamada tipi oyuncular bu nedenle değerli.

Futbolu, albüm yapmak için para biriktirmek amacıyla oynayan soundcloud rapçisinin takımda istenmesini şiddetle kınıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt