- 23 Temmuz 2011
- 75.562
- 51.089
- 4.693
Yunusun sonradan oyuna girip katki vermedigi maç çok az.Nantes yunus için 7.5 + %20 versin alsın götürsün
Kiymetli bi hamle oyuncusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunusun sonradan oyuna girip katki vermedigi maç çok az.Nantes yunus için 7.5 + %20 versin alsın götürsün
Sen çoğunluğa uyacak bir tip değilsin zaten gereksiz üstüne alınıp agresyon göstermene gerek yoktu aslan ben Berkan kötü topçu demiyorum zaten kendisini beğenirim ama kendisi ile hiçbir alakası olmayan kötü maçlarda günah keçisi ilan edilip duran bir çocuk olduğu için bu zulmden kurtulmasını yeğlerim Avrupa'ya giderekyo sövmem kendi adına konuş boş yapma geçen sene düzgün sistemde gayet performans verddi . 2 sene önceki kokuuşmuş ezberlere gerek yok
Dingil hesapları karıştırıp duruyor.Şu adamın haberlerini hala paylaşan Galatasaray hesaplarını da engelledim.
dogru saol.Sen çoğunluğa uyacak bir tip değilsin zaten gereksiz üstüne alınıp agresyon göstermene gerek yoktu aslan ben Berkan kötü topçu demiyorum zaten kendisini beğenirim ama kendisi ile hiçbir alakası olmayan kötü maçlarda günah keçisi ilan edilip duran bir çocuk olduğu için bu zulmden kurtulmasını yeğlerim Avrupa'ya giderek
ulan oyuncularımıza bazılarının gördüğü değerlere bak. fenerrin çayçısının 10 milyon ettiği piyasada köpek çekiliyo bizim degerlere. inanlmz .. .
O paraları Ali Koç veriyor agabeeey,
O kadar değilde olmazsa olmaz bir oyuncu değil.Berkan defansif anlamda katkı veren bir oyuncu ben Mehmet Topal a benzetiyorum.Berkan güzelleme yapmaya değecek bir oyuncu değil yerli olmasa Floryadan içeri bile girmemesi gerekir normalde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan 24 yaşında isviçreli olsa sabah akşam berkan da berkan diye yazardın muhtemelen.Berkan güzelleme yapmaya değecek bir oyuncu değil yerli olmasa Floryadan içeri bile girmemesi gerekir normalde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi