Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yo sövmem kendi adına konuş boş yapma geçen sene düzgün sistemde gayet performans verddi . 2 sene önceki kokuuşmuş ezberlere gerek yok
Sen çoğunluğa uyacak bir tip değilsin zaten gereksiz üstüne alınıp agresyon göstermene gerek yoktu aslan ben Berkan kötü topçu demiyorum zaten kendisini beğenirim ama kendisi ile hiçbir alakası olmayan kötü maçlarda günah keçisi ilan edilip duran bir çocuk olduğu için bu zulmden kurtulmasını yeğlerim Avrupa'ya giderek

Boey ile berkan ne alaka abi. İyi paraysa berkan gidebilir emrecanı alırız

Ya hala nöbet mi tutuyoruz başımızda erden timur varken alternatif konulara yönelelim

Sen çoğunluğa uyacak bir tip değilsin zaten gereksiz üstüne alınıp agresyon göstermene gerek yoktu aslan ben Berkan kötü topçu demiyorum zaten kendisini beğenirim ama kendisi ile hiçbir alakası olmayan kötü maçlarda günah keçisi ilan edilip duran bir çocuk olduğu için bu zulmden kurtulmasını yeğlerim Avrupa'ya giderek
dogru saol.
ama gördük ki sistem ve takımdaki iyi enerjiyle oyunu nereye evrildiğini. haters gonna hate

Berkan in iyi özelliklerinden bir tanesi asker oyuncu.Takim içinde bu tarz oyuncular her zaman olmalı ama 7-8 veren varsa da ekonomik anlamda kar elde edilmesi normal.Torreira yi biz 6 ya aldık Lazio felan 10 civarı veriyor Berkan daha fazlada etmez.

O paraları Ali Koç veriyor agabeeey,
1689596398339.webp

Yabancı sınırı devam ediyor; Taylan ile Emre toplam 500 bin € bile almıyordur. 2-3 milyon € bonservis getirmeliler gitmek için. Btw Cicaldau ve Morutan ileride bonservis bedeli ödeme ihtimali olmayan hiçbir yere kiralanmamalıdır.

Anadolu takımları bundan sonra gitsin başkasının oyuncusunu değersizleştirsin.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın Bakambu ve Alexis Sanchez dışında üst seviye bir golcüyle teması varmış."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt