Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Wanda nin aciklamsi bana pek olumlu gelmedi gibi, Insallah iyidir yenge
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bolu yedik geçmiş olsun"Herkese günaydın, kendime ayırmam gereken birkaç günün ardından buradayım ve size biraz olanlardan bahsetmek istiyorum;
Çarşamba günü, genellikle her seyahatimde ya da yılda bir kez yaptığım gibi rutin testleri yaptırmaya karar verdim. Bazı değerler yanlış çıktı ve bunları iyi çıkan diğer kontrollerle tamamlamak için hastaneye gitme kararı aldım. Perşembe günü, yine tek başıma, uzman bir yerde daha fazla test yaptırmak için klinikten ayrıldım. Bunu, ilk testlerimin sonuçlarına daha fazla bilgi eklemek amacıyla yaptım.
Tüm anneler gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Özellikle de hala kesin bir teşhisim olmadığı için. Ne yazık ki Cuma günü bir gazeteciden benim bile sahip olmadığım bir teşhisin teyidini aldılar. Tıp kesin değildir ve o sırada ilk testimin üzerinden 24 saat bile geçmemişti. Çocuklarım her zaman her şeyi benden öğrendi, ben her zaman konuştum ve bu da bir istisna olmayacaktı. Ama bunu elimde daha fazla sonuç ve çalışma varken yapmayı tercih ederdim; ve her şeyden önce kendi zamanımla.
Aileme, tüm arkadaşlarıma ve her birinize bana olan sevginizi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Halihazırda evdeyim, daha fazla test yapılmasını bekliyorum ve bana eşlik eden profesyonellerin endikasyonlarını takip ediyorum. Özellikle çocuklarımı korumak için bunu gizli tutacağım."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Buen día a todos , acá estoy después de unos días que necesite para mí, y quiero contarles un poco lo que pasó;
El miércoles decidí por mi cuenta realizarme análisis de rutina, como acostumbro cada vez que viajo o una vez al año. Algunos valores salieron mal y tomé la decisión de internarme para complementar con otros chequeos que salieron bien. El jueves, también por mi cuenta, me retiré de esa clínica para realizar más estudios en un lugar especializado. Lo hice buscando aportar más información a los resultados de mis primeros estudios.
Como toda mamá, intenté ocultarle a mis hijos mis miedos y mis angustias. Sobre todo porque aún no tenía un diagnóstico certero. Lamentablemente, el viernes recibieron por un periodista la confirmación de un diagnóstico que ni yo misma tenía. La medicina no es exacta y en ese momento no habían pasado ni 24 hs de mi primer estudio. Siempre mis hijos se enteraron todo por mí, siempre hablé y esta no iba a ser la excepción. Pero hubiera elegido hacerlo con más resultados y estudios en la mano; y sobre todo con mis tiempos.
Agradezco a mi familia, a cada amigo y cada uno de ustedes por demostrarme el amor que me tienen. Ya estoy en mi casa, a la espera de más exámenes y siguiendo las indicaciones de los profesionales que me acompañan. Lo mantendré en mi intimidad, sobre todo para resguardar a mis hijos."
Çeviri: DeepL Translate: The world's most accurate translator
Hastalığınin bi aciklamasi yokki.radyocu net olmayan biseyi yaydi diye kadin aciklama yapti iste.daha hala kontrol altindaymis
Kardeşim bi seni inandıramadılar. Kansermiş,gönderinin altındaki yorumlarda herkes atlatacaksın yazıyorŞerefsiz radyocu bisey belli degilken ne yayiyosun yalan haber.insallah olumlu biter surec
Kanserdir ve ölür arkadaşlar,sizde rahatlarsınız diyip konuyu kapatalim
Evet net olmayan birşey ama şüphelendikleri şey farklı olabilir. Allah göstermesin. Şu anda kendisine acil şifalar dilemekten başka bir şey yok. İnşallah basit bir enfeksiyon olarak vukuu bulur bu durum.Hastalığınin bi aciklamasi yokki.radyocu net olmayan biseyi yaydi diye kadin aciklama yapti iste.daha hala kontrol altindaymis
Ben iyi olani düşünüyorum,enfeksiyon da sandigin kadar kolay bisey degil @Eray Emeklier abi anlatsinTamam da senin dedigin gibi basit bir enfeksiyon olsa kadin daha ekstra test yaptirmasina gerek kalmadan, kontrol altinda kalmadan bu durumu aciklamaz mi? Bazilar cok karamsar görüyor diyorsundan, sende sanki kadin 3 gün isal olup ve kusmus gibi takiliyorsum
Ebru Gündeş ne sallamıştı Türkiye'yi azıcık başı dönünce )))Zenginin hastalığı bile ayrı oluyor yav. Bak bu Wandanın max tansiyonu falan çıkmıştır evham yapmışlardır.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Raşit onla top diye oynarHerkezin bi karakteri olduğu gibi her futbolcunun kendine has bi stili vardır morutan rashicaya göre hücum repertuarı daha geniş bi oyuncu
Yazdığına göre durum daha ciddi maalesefZenginin hastalığı bile ayrı oluyor yav. Bak bu Wandanın max tansiyonu falan çıkmıştır evham yapmışlardır. Allah şifa versin
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Yazıdan benim anladığım radyocuyu yalanlamamış zaten, daha sonuçlar bize bile ulaşmadan ve teşhis konulmadan ilk test sonuçlarını basına sızdırdığı için adama sitem etmiş ki bahsi geçen hastalık şüphesiyle de daha birçok test yapılıp durumun netliğe kavuşmasını bekliyorlarmış. Umarız testlerden güzel sonuçlar çıkar da korkulan olmaz.Hastalığınin bi aciklamasi yokki.radyocu net olmayan biseyi yaydi diye kadin aciklama yapti iste.daha hala kontrol altindaymis
Memleketim ilen alakası nedir Señor NocheBolu yedik geçmiş olsun
Bugün yapılacak toplantı sebebiyle iptal edildiği bilgisi geldi ben onu ifade ettim.O zaman geçen hafta iptal edilen kura çekiminin yabancı sınırıyla alakası yokmuş diyebiliriz, sen konuyu oraya bağlamıştın çünkü
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende onu diyorumda,neden iyi düşünüyosun noktasina geldi is. Ölsünde rahatlasinlarNasıl adamlarsınız ya hemen kadını kanser yapmalar mahvolduk demeler.Icardi Allah muhafaza eşinin durumu o derece kötü olsa öyle gülerek poz vermezdi