Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada iyi ya da kötü yorum yapılabilecek bir durum yok.

Bir şüpheye sebep olabilecek sonuçların derinine inilmiş, durum netleşmeden bir şey demek zor.

Yine de riskli bir durum olduğu aşikar, en azından ilk döneminde insanların alışmasının zor olacağı ve korkulabilecek bir durum, yapacak bir şey yok bekleyeceğiz.

Ben şeyi çok merak ediyorum, acaba geçen sene de yaptığımız gibi yabancı transferine öncelik tanıyıp 3. yerliye de bakarız lig maçlarında mı diyeceğiz yoksa 3. yerli konusunda net bir hamle yapacak mıyız ?

Kerem Demirbay haricinde lig maçlarındaki 3. yerli oyuncu konusunda bir alternatifimiz var mı?

An itibariyle hiçbir sorun yok, Çarşambaya kadar demiştim, bir anda Alexis Sanchez veya kalibre itibariyle daha iyi biri mali yönden olumlu olursa durum ayrı ancak şuan Bakambu ile her şey tamam 1+1 sözleşme yıllık 1.5 milyon euro.
Rtş yanlış anlamazsan mesajlarını forum kullanıcılarına açık yapar mısın

Daha kolay takip ederiz seni böylece

Lütfen yanlış anlama ama olur mu

Doktorun test sonuçlarına bakıp yeni bir test istemesi pozitif bir durum degildir ama yüzde 100 negatif olduğu anlamınada gelmez. Gecen ay esimde ayni durumdaydı, 1 haftamız endişe icinde gecti ama çok şükür ikinci test temiz cikti.
Gelmiş geçmiş olsun.

750 bin euroya oynarken oynamak kolaydir 10 milyon bonservis 10 milyon maas adam super oynamazsa elestirilecek eger ki esinin durumu ciddi ise hic bu icardi topuna girmeye gerek yok

Wanda hastayken icardi ye baglanan tum para cop olur dunyada baska forvetmi yok zor secim iki ucu ... degnek almasan her forvetr icardi olsa denilecek alinsa azicik sallansa sozlesmeyi kapti yatiss gecti denilecek

@Aras Şimşek
Screenshot_20230717_214646_Parallel Space 64Bit Support.webp

İyi düşünmenin bile fazla geldigi bi ulke,biri de masal anlatıyor demiş.ben size masal anlatırım da neyse

Rts iyi kiviriyon ha😆 dun hayirli olsun carsamaba idmanda olur dedin bugun baska firsat cikarsa bilemem diyorsun. 1 hafta önce de kereme hayirli olsun dedin ama haala pazarlik suruyormus🤣
Valla kıvıracak bir şey yok, transfer dinamik isterseniz ıslak imza gelmeden son noktaya bile gelse girmeyeyim sorun yok ama geçen seneki Mertens - Torreira transfer sürecini az çok bilen beni anlar bu noktada, böyle kalabalık bir liste ile taarruz Galatasaray tarihinde var mı bilmiyorum, İcardi'de de kıvırdık zaten ben gece yazdım ertesi gün basın ve herkes yazdı. Halil Dervişoğlu transferini daha geçen yaşadık olanlar ortada, ha keza Tadic Bjk ha aldı ha alıyor olan belli. Şu dakika Sanchez inse Bakambu rafa kalksa şaşırır mısın bunu kendine sor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt