Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün transfermarkt sitesinde böyle bir orta saha çıktı önüme.

Tam ANÇ’lik bir transfer olurdu, fiyatı da pahalı değil.

Bakambuyu bekletiyo muyuz?Eli ayağı tutan bi forvet alsak artık fena olmayacak.İcardi yakın zamanda gelse bile hazır hale gelmesi play offları bulacak

İcardi gelir renkdaşlar merak etmeyin gelmeyip napacak psg ile sözleşmesi var orada durmasının esprisi ne

Bugün transfermarkt sitesinde böyle bir orta saha çıktı önüme.

Tam ANÇ’lik bir transfer olurdu, fiyatı da pahalı değil.
1689620404920.webp

şaka maka ortada mitşö-berkan ve forvette halil-barış alper ile gireceğiz elemelere

hayırlısı diyelim

Valla kıvıracak bir şey yok, transfer dinamik isterseniz ıslak imza gelmeden son noktaya bile gelse girmeyeyim sorun yok ama geçen seneki Mertens - Torreira transfer sürecini az çok bilen beni anlar bu noktada, böyle kalabalık bir liste ile taarruz Galatasaray tarihinde var mı bilmiyorum, İcardi'de de kıvırdık zaten ben gece yazdım ertesi gün basın ve herkes yazdı. Halil Dervişoğlu transferini daha geçen yaşadık olanlar ortada, ha keza Tadic Bjk ha aldı ha alıyor olan belli. Şu dakika Sanchez inse Bakambu rafa kalksa şaşırır mısın bunu kendine sor bence.
Girme bence rts. Olan sana oluyor sonunda. Bosver bilgi fln verme

ikardi bugünden yarına gelmeyebilir de imza meselesi neden uzuyor. imzayı atsaydı en azından tapusunu almış olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt