- 23 Ocak 2019
- 24.494
- 32.055
- 2.233
İnşallah her şey olumlu yönde ilerler Sergen'im.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah her şey olumlu yönde ilerler Sergen'im.
Mehmet mi lawal mı ?bi ara bütün forumun yanıp tutuştuğu, herkesin 11e yazdığı Eskişehirsporlu bir ortasaha vardı, ismini hatırlayan varmıdır?
Mehmetmiş yaw ben futbol hayatı bitmiştir diye tahmin ettim de BandırmadaymışMehmet mi lawal mı ?
wandanın test sonuclarını bekliyoruz,bi de frediOzet geçebilecek var mi
Suan GS Space de yasakli kaynak var bombardiman oluyor
![]()
Joseph Yarak - Player profile
Joseph Yarak, 21, from Lebanon ➤ Salam Zgharta, since 2024 ➤ Midfield ➤ Market value: - ➤ * 01/01/2005 in ,www.transfermarkt.com
Bugün transfermarkt sitesinde böyle bir orta saha çıktı önüme.
Tam ANÇ’lik bir transfer olurdu, fiyatı da pahalı değil.
Buraya kalsa kimse hayatta kalmaz,kalacak diyeni de lincliyolarforumdan anladığım kadarıyla icardi futbola veda ediyor
Ne testi olmuş?wandanın test sonuclarını bekliyoruz,bi de fredi
Girme bence rts. Olan sana oluyor sonunda. Bosver bilgi fln vermeValla kıvıracak bir şey yok, transfer dinamik isterseniz ıslak imza gelmeden son noktaya bile gelse girmeyeyim sorun yok ama geçen seneki Mertens - Torreira transfer sürecini az çok bilen beni anlar bu noktada, böyle kalabalık bir liste ile taarruz Galatasaray tarihinde var mı bilmiyorum, İcardi'de de kıvırdık zaten ben gece yazdım ertesi gün basın ve herkes yazdı. Halil Dervişoğlu transferini daha geçen yaşadık olanlar ortada, ha keza Tadic Bjk ha aldı ha alıyor olan belli. Şu dakika Sanchez inse Bakambu rafa kalksa şaşırır mısın bunu kendine sor bence.