- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
yok onu görmedim ben.ama manchesterın duyumcuları ilk teklifin 5-6 milyon oldugunu iddia ettiAksam uzeride vardi bir tip ona istinaden. Hintlinin teki cevap yazmis bize yine ayni minvalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok onu görmedim ben.ama manchesterın duyumcuları ilk teklifin 5-6 milyon oldugunu iddia ettiAksam uzeride vardi bir tip ona istinaden. Hintlinin teki cevap yazmis bize yine ayni minvalde.
yok onu görmedim ben.ama manchesterın duyumcuları ilk teklifin 5-6 milyon oldugunu iddia etti
insanın aklına erden timur 2.forvet işini gizli yürütüyor ve ingiltereden fredle paket yapacak birini dedirtiyor
4 sene önce bugunlerde seriyi almıstık,ondan sonra 1 ay transfer yapmadık.16 agustos gibi nzonzi geldiydi.

reis @Hayri Cund zorlarınaa gitmiş 5-6 miyonluk teklif.bunlar erden timuru tanımamıs.bitirelim şunları
Adam zaten orayı beğenmedi ayrılmak istedi, biz de buna binaen talip olduk diye biliyorum. Yani biz talip olmasak da adam mutsuzdu ayrılmak istiyordu. İmza attıktan sonra 1 haftada nasıl mutsuz oldu konusu benim de kafamı karıştırıyor.Bakambu’ya sözleşmemi iptal et gel dedik adam iptal etti şimdi fe beklemeye mi aldık
Icardi 1.90 mi? Adam gayet de vuruyor.Elinde Angelino gibi bir asist makinası varken 3 tane santrafor alıp 1 tanesini bile 1.90 civarı almıyorsan adama gülerler