Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanın aklına erden timur 2.forvet işini gizli yürütüyor ve ingiltereden fredle paket yapacak birini dedirtiyor

4 sene önce bugunlerde seriyi almıstık,ondan sonra 1 ay transfer yapmadık.16 agustos gibi nzonzi geldiydi.

Bakambu’ya sözleşmemi iptal et gel dedik adam iptal etti şimdi fe beklemeye mi aldık
Adam zaten orayı beğenmedi ayrılmak istedi, biz de buna binaen talip olduk diye biliyorum. Yani biz talip olmasak da adam mutsuzdu ayrılmak istiyordu. İmza attıktan sonra 1 haftada nasıl mutsuz oldu konusu benim de kafamı karıştırıyor.

Taylan emre kılıç vb. takas yoluyla Ankaragücü'nden Lamina Diack almaliydik Nantes teklif yapmış 500 bin Euro kiralama bedeli 2 milyon satın alma opsiyonu biz de deneyebilirdik bence

Kaç gündür affedersiniz bir bok yok. Meliksah olsun, Nevzat olsun, ikiside hemen hemen ayni seyleri söylemelerine ragmen o söyledikleri son nokta tutmuyor. Orda ya bir bilgi kirliligi olusturuluyor yada tuhaf isler dönüyor.

Bu hafta 2. forvetsiz kapatirsa yönetim, yavas yavas yangin tayfa alevlenir. Ha benim güvenim sonsuz Erdem krala. Belli ki su son günler zorlu geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt