Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben taaa lig biterken pogba deyince size aow oww diyordunuz bu full sallamasyon eyüp deyince gaza geldiniz.

Fb maçından önce gsyid yemeğinde konuşulmuş baya baya.

Sağlık raporları vs onlar sıkıntı sanırım. Yoksa ilk tercih oydu

Yapmamız gerekenlerden birisi salih özcan'ı da almak olabilir yav. Kerem + Salih totalde 7-8'e bitebilirse berkanı da 10 milyonluk teklifle sonraki satıştan %20 ile uğurlardım. Çocuk italyada güzel bir kariyer yapabilir.(mümkün olduğunca kalmasını isterim ama böyle bir dönüşüm yaparsak da iki taraf için de fena olmaz)

Peşine de icardinin acayip durumu yaşayabileceğimizi göze alarak.
1,3 M Bakambu
2.2 M Alexis
bu maaşlara gelebiliyorsa da bu şekilde 3 yabancılı forvet hattını tamamlardım.

Maç içinde oyuncu değişikliğinde kerem esneklik sağlayarak bakambu-icardi(sanchez)-zaniolo 3'lü forvetine deçebilirsin arkalarına da (xxx<>Kerem)-Torreira-xxx

Bu şekilde de final yapardık.

Toplamda 14 yabancı dersek.

Mus
Boey
Nelsson
Angelino
Dubois
Torreira
Oliviera
Mertens
İcardi
Zaniolo
+Bakambu
+Sanchez

Kalan 2 yabancı hakkının da birini orta saha için harcardım.

Defansta kaan ve emin varken ross şans bulamaz danimarka, hollandadan birine kiralamak gerekir.
Burada kalan son yabancı hakkında da son güne kadar rashica zorlar olmazsa da morutan'a harcardım.

Güzel ve dengeli bir takım olur.

Şu yukarıdaki kadro zayıf takımlara karşı yer yer 3-4-3/3-5-2 çok güzel işler çıkarabilir.

Toreira 30 dan aşağı satılamaz pazarlık bile yapılamaz 15 nedir . Hadi başka kapıya.

Yapmamız gerekenlerden birisi salih özcan'ı da almak olabilir yav. Kerem + Salih totalde 7-8'e bitebilirse berkanı da 10 milyonluk teklifle sonraki satıştan %20 ile uğurlardım. Çocuk italyada güzel bir kariyer yapabilir.(mümkün olduğunca kalmasını isterim ama böyle bir dönüşüm yaparsak da iki taraf için de fena olmaz)

Peşine de icardinin acayip durumu yaşayabileceğimizi göze alarak.
1,3 M Bakambu
2.2 M Alexis
bu maaşlara gelebiliyorsa da bu şekilde 3 yabancılı forvet hattını tamamlardım.

Maç içinde oyuncu değişikliğinde kerem esneklik sağlayarak bakambu-icardi(sanchez)-zaniolo 3'lü forvetine deçebilirsin arkalarına da (xxx<>Kerem)-Torreira-xxx

Bu şekilde de final yapardık.

Toplamda 14 yabancı dersek.

Mus
Boey
Nelsson
Angelino
Dubois
Torreira
Oliviera
Mertens
İcardi
Zaniolo
+Bakambu
+Sanchez

Kalan 2 yabancı hakkının da birini orta saha için harcardım.

Defansta kaan ve emin varken ross şans bulamaz danimarka, hollandadan birine kiralamak gerekir.
Burada kalan son yabancı hakkında da son güne kadar rashica zorlar olmazsa da morutan'a harcardım.

Güzel ve dengeli bir takım olur.

Şu yukarıdaki kadro zayıf takımlara karşı yer yer 3-4-3/3-5-2 çok güzel işler çıkarabilir.

aynı anda neden bakambu ve sanchez alalım

barışı ve halili ne yapacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt