Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Saat 9 olduğu için olabilir mi?bariz bir 9 no vurgusu var yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 9 olduğu için olabilir mi?bariz bir 9 no vurgusu var yav
rüyamda zaira naranın odasına baktım diye wanda nara benle kavga etti.acayip bi rüyaydı
rüyamda zaira naranın odasına baktım diye wanda nara benle kavga etti.acayip bi rüyaydı

Günaydın mesajı hep 9da atılıyorbariz bir 9 no vurgusu var yav
astral seyahatte odaları karıştırmışsın olurrüyamda zaira naranın odasına baktım diye wanda nara benle kavga etti.acayip bi rüyaydı
bu hastalık meselesine kafayı taktım ya,rüyalarıma giriyo.gece de mastercheften hikaye atmıs wanda yenge
KESKE HERKES SENIN GIBI OLSAAdam olmak isteseydi Kemal gibi olmaktan korkmazdı
Kemalim
olay o zatenSaat 9 olduğu için olabilir mi?
Tarayıcıdan girip yapabilirsin.Android’de oluyormuş bende yok Katıl butonu ios kullanıyorum
ne zaman bu şekilde atıldıGünaydın mesajı hep 9da atılıyor
zaten hep 9 da paylaşılıyor mesaj.olay o zaten
Yapmamız gerekenlerden birisi salih özcan'ı da almak olabilir yav. Kerem + Salih totalde 7-8'e bitebilirse berkanı da 10 milyonluk teklifle sonraki satıştan %20 ile uğurlardım. Çocuk italyada güzel bir kariyer yapabilir.(mümkün olduğunca kalmasını isterim ama böyle bir dönüşüm yaparsak da iki taraf için de fena olmaz)
Peşine de icardinin acayip durumu yaşayabileceğimizi göze alarak.
1,3 M Bakambu
2.2 M Alexis
bu maaşlara gelebiliyorsa da bu şekilde 3 yabancılı forvet hattını tamamlardım.
Maç içinde oyuncu değişikliğinde kerem esneklik sağlayarak bakambu-icardi(sanchez)-zaniolo 3'lü forvetine deçebilirsin arkalarına da (xxx<>Kerem)-Torreira-xxx
Bu şekilde de final yapardık.
Toplamda 14 yabancı dersek.
Mus
Boey
Nelsson
Angelino
Dubois
Torreira
Oliviera
Mertens
İcardi
Zaniolo
+Bakambu
+Sanchez
Kalan 2 yabancı hakkının da birini orta saha için harcardım.
Defansta kaan ve emin varken ross şans bulamaz danimarka, hollandadan birine kiralamak gerekir.
Burada kalan son yabancı hakkında da son güne kadar rashica zorlar olmazsa da morutan'a harcardım.
Güzel ve dengeli bir takım olur.
Şu yukarıdaki kadro zayıf takımlara karşı yer yer 3-4-3/3-5-2 çok güzel işler çıkarabilir.
hiç böyle ima yapmadılar amazaten hep 9 da paylaşılıyor mesaj.