Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen diyorum Icardi işi bu sene en kritik konu yerine koyabileceğimiz herhangi bir isim dahi yok eğer olmasaydı gelen kişi tribünlerin baskısı altında ezilip kalırdı. Adam seviyeyi öyle bir noktaya çıkardı ve herkesi alıştırdı ki normal seviye bir futbolcu çok ciddi eleştiriler alır.

İlk eleme maçı öncesi Bakambu gelir, Sergio iyileşir, Angelino ve Halil biraz daha alışır. İkinci maça Torreira yetişir. Avusturya ligi 10. sırada, bizden yüksek. Litvanya ligi 38. Sırada.

Bu kadro bir hafta sonra Zalgiris'i rahat geçecek düzeyde. Sonrasi için İcardi ve 8 hallolsa Ağustosta Rashica, yerli kaleci ve yıldız No 10 ile zımba gibi oluruz.
Bugün ayın 18i. Gelecek olsa gelirdi 20si son gün kayıt için

barışın gelişiminin hocayla hiçbir alakası yok
barış fiziken gelişti sadece

oyın aklı olarak bir gelişim göremiyorum

berkan ilk geldiğinde yine aynı berkandı takımla alakalı berkanın durumu
Söylediklerin tamamen yanlış. Her oyuncun gelişimi veya gelişememesi direkt hocayla ilgilidir. Hoca bu ikili ile Kadıköy’de elini kolunu sallayarak yendi hem de ezerek yendi. Ne zaman oynasalar başarılı oldu

evet maç ve transfer yorumu alalım

fred paredes çözer mi
Su an için yorum yapmak Bana pek mantikli gelmiyor Emre.

Ilk olarak oyuncularin dinlenme süreci cok az olmasi Ayrica oyuncularin hallerinden ve hocanin aciklamalarindan anladigim kadariyla cok fazla yüklenme yapilmis bu sezon.

Gecen sezon hazirlik döneminde benzer bir görüntü vardi.

Maalesef orta sahamız Sergio olsa da olmasa da tamamen Torreira ya bakıyor.

Torreiranın yükünü azaltacak çift yönlü dinamık bir adam şart.

Ayrıca halen sprinter özellikleri olan bir kanat oyuncusu eksik olduğu da bariz ortada.

İcardi, Yedek santrafor ve yukarıda saydıklarım takımla katılırsa çok farklı şeyler konuşuruz yine.

Beklemek lazım başka çaremiz de yok şu an

Su an için yorum yapmak Bana pek mantikli gelmiyor Emre.

Ilk olarak oyuncularin dinlenme süreci cok az olmasi Ayrica oyuncularin hallerinden ve hocanin aciklamalarindan anladigim kadariyla cok fazla yüklenme yapilmis bu sezon.

Gecen sezon hazirlik döneminde benzer bir görüntü vardi.

Maalesef orta sahamız Sergio olsa da olmasa da tamamen Torreira ya bakıyor.

Torreiranın yükünü azaltacak çift yönlü dinamık bir adam şart.

Ayrıca halen sprinter özellikleri olan bir kanat oyuncusu eksik olduğu da bariz ortada.

İcardi, Yedek santrafor ve yukarıda saydıklarım takımla katılırsa çok farklı şeyler konuşuruz yine.

Beklemek lazım başka çaremiz de yok şu an

10 numarayı hiç konuşmamışsın

graz çok iyi bir rakip oldu bence

özellikle play-off turundaki rakiplerimizin ayarında bir takım gibi

bu maçlar bana defans orta saha ile orta saha hücum bağlantılarını kuracak oyuncu eksikliğini gösterdi

diğer 3 maçta da benzer sorunlar vardı bence hull ilk yarısı hariç

Bos yere yangin yapiliyor

Takim cok kötü oynadi evet ama unutulan cok sey var

Bana göre ilk hull city macindan itibaren iyi bir hazirlik dönemi gecirdik ve genel anlamda iyi isler yaptik

Son macta takim halinde kötüydük,tek bir oyuncunun bile performansi yeterli degildi ama ders cikarilir adi üstünde hazirlik maci

Bu takim rekorlar kirdi sampiyon oldu,1 hazirlik maci kredisi bile yoksa gidin aynaya bakin fener taraftarindan farkiniz kalmis mi kalmamis mi karar verin

hazirlik maci icin bu kadar yangina gerek yok fblilerden farkiniz kalmiyor

Biraz akıllı olsak Boeyi satıp sağda dubois müldür ali turap ve gerekirse kaan ayhan şeklinde bir sağ bek rotasyonu yapar 15 m euro cebe koyardık. Boey önünde rashica gibi defansif bir kanat varken bile isabetli orta açamadı sezon boyunca.

Barış Alper, Berkan, Emin geçen sene her oyuncudan katkı aldı adam. Gerçekten haksızlık ediyorsunuz. Sergen Zeren zaten Terimsporlu. Okan hoca şampiyon yaptığı için takımı üzülmüştür bile.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Okan Özkan terim tayfanın yarısı okan hocayı destekliyo, yarısı sürekli laf sokuyo ve haklı bulmuyoda değilm bazı konularda.diyolarki icardi,zaniolo,angelino fatih hocayla calıssa neler olurdu

öyle birşey olsun ilk ben korurum okan hocayı yedirmem fatih hocaya

fatih hoca artık torun sevmeli

bu stressi ne kaldırıyor nede enerjisi var

benim yorumum onlar gibi kötü niyetle yapılmış bir yorum değil

okan hocanın asıl sezonu bu sezon olacak 3 kulvarda
ben ne yazık ki kaldıracağını sanmıyorum
misal miçöde diretmedi sırf kendi aldırdı diye benim için büyük eksi

dediğim gibi o iyi olsun biz kötü olalım benim hoca hakkında temmenim budur

sinsi sinsi kötü olsunda ft hoca gelsin isteyenlerde önümden yiyebilir!!!!

okan hoca yanlıslarını gören ve düzelten bir hoca

şu ana kadar 2 gözle görülü hatası kaldı ,oyuncu degısıklıgı icin cok beklemesi ve inat ettigi sistemin dısına hic cıkmaması

bunuda aşacak ve degıstırecektır inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt